Omnia, Espoon seudun koulutuskuntayhtymä logo

Omnia, Espoon seudun koulutuskuntayhtymä - Tietoa työnantajasta

Tietoa työnantajasta

Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia

Omniassa on hyvä olla, osata ja onnistua. Tehtävämme on edistää kansalaisten osallisuutta, osaamista ja hyvinvointia sekä alueen kuntien, yhteisöjen ja yritysten elinvoimaa. Tätä toteutamme Osaaminen ja osallisuus- ja Asiakkuudet ja uudistuminen -palveluyksiköissämme sekä Hallinto- ja talouspalveluissa. Tavoitteenamme on luoda ratkaisuja yhdessä kaikille.

Omniassa lähes 1200 ammattitaitoista ja työtään arvostavaa eri alan asiantuntijaa ja ammattilaista innostaa eri-ikäisiä ja erilaisia ihmisiä oppimaan uutta. Vuosittain noin 35 000 opiskelijaa, lähes 6000 yrityskumppania sekä vahva kotimainen ja kansainvälinen yhteistyöverkostomme rakentavat kestävää tulevaisuutta kanssamme.

Miksi töihin Omniaan?

Omnian laaja palvelutarjonta mahdollistaa monipuolisia ammatillisia urapolkuja. Olemme osa Vastuullinen työantaja -verkostoa.

Omnia on kaikkea tätä: 

Osaamista 

Omnia on monien mahdollisuuksien työnantaja, jolle on tärkeää pitää kiinni hyvästä henkilöstöpolitiikasta ja henkilöstön hyvinvoinnista. Pidämme huolta siitä, että työntekijöidemme osaaminen pysyy mukana kehityksessä. Opettajaa kannustamme hankkimaan pedagogisen kelpoisuuden, jos sellainen häneltä puuttuu. 

Näköalapaikka 

Omniassa vallitsee kehittämisen ja kokeilemisen kulttuuri. Yhteistyöverkostot, kehittämishankkeet, työelämäyhteistyö ja osaavista ammattilaisista muodostuva työyhteisö tarjoavat työntekijöillemme aitiopaikan koulutuksen kentällä kotimaassa ja maailmalla. Omnia on aktiivinen ammatillisen koulutuksen kehittäjä.

Toimivia tiloja ja työvälineitä 

Panostamme opetukseen ja henkilöstön työhön rakentamalla uusia opetus- ja työskentelytiloja. Koneet, laitteet ja työvälineet ovat ajan tasalla. 

Työhyvinvointia 

Liikuntaa, teatteria, musiikkia? Tarjoamme henkilöstöllemme lukuisia mahdollisuuksia ylläpitää omaa hyvinvointiaan.  Voit myös osallistua järjestettyyn henkilöstöliikuntaan tai vaikkapa SAKU ry:n kilpailu- ja liikuntatapahtumiin, koulutuksiin ja muihin tapahtumiin. 

Työterveyshuollon palveluita 

Työterveyshuoltomme hoitaa Lääkärikeskus Aava. Työterveyshuollon lisäksi henkilöstölle järjestetään säännönmukaiset ikävuositarkastukset 40 ikävuodesta alkaen.

Yhteystiedot

  • Puhelin +3589231999
  • Käyntiosoite PL 77700, 02070 ESPOON KAUPUNKI, 02070, Espoon kaupunki
  • Postiosoite PL 77700, 02070 ESPOON KAUPUNKI, 02070, Espoon kaupunki
  • Työnantajan verkkosivut omnia.fi

Tutustu työnantajaan Omnia, Espoon seudun koulutuskuntayhtymä

Avoimet työpaikat
Omnia, Espoon seudun koulutuskuntayhtymä on KUNTYHT jonka päätoimiala on Keskiasteen ammatillinen koulutus. Työnantajan kotipaikka on Espoon kaupunki ja käyntiosoite PL 77700, 02070 ESPOON KAUPUNKI, 02070, ESPOON KAUPUNKI. Omnia, Espoon seudun koulutuskuntayhtymä käyttää y-tunnusta 0502454-6.