Yrityksen logo

Omnia, Espoon seudun koulutuskuntayhtymä - avoimet työpaikat ja tietoa

Tietoa työnantajasta

Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia

Tehtävänämme on edistää kansalaisten osallisuutta, osaamista ja hyvinvointia sekä alueen kuntien, yhteisöjen ja yritysten elinvoimaa. Palveluyksikkömme ovat Koulutus- ja opiskelijapalvelut, Elinvoima- ja työllisyyspalvelut sekä Konsernipalvelut.

Omniassa työskentelee noin 900 ammattitaitoista ja työtään arvostavaa eri alan asiantuntijaa ja ammattilaista. Innostamme eri-ikäisiä ja erilaisia ihmisiä oppimaan uutta. Vuosittain meillä on n. 35 000 opiskelijaa ja lähes 3000 yrityskumppania rakentamassa kestävää tulevaisuutta. Uuden oppimisen palo on tärkeää myös henkilökunnallemme.

Miksi töihin Omniaan?

Omnia on kaikkea tätä: 

Osaamista 

Pidämme huolta siitä, että työntekijöidemme osaaminen pysyy mukana kehityksessä. Opettajaa kannustamme hankkimaan pedagogisen kelpoisuuden, jos sellainen häneltä puuttuu. 

Näköalapaikka 

Omniassa vallitsee kehittämisen ja kokeilemisen kulttuuri. Yhteistyöverkostot, kehittämishankkeet, työelämäyhteistyö ja osaavista ammattilaisista muodostuva työyhteisö tarjoavat työntekijöillemme aitiopaikan koulutuksen kentällä kotimaassa ja maailmalla. Omnia on aktiivinen ammatillisen koulutuksen kehittäjä.

Toimivia tiloja ja työvälineitä 

Panostamme opetukseen ja henkilöstön työhön rakentamalla uusia opetus- ja työskentelytiloja. Koneet, laitteet ja työvälineet ovat ajan tasalla. 

Työhyvinvointia 

Liikuntaa, teatteria, musiikkia? Tarjoamme henkilöstöllemme lukuisia mahdollisuuksia ylläpitää omaa hyvinvointiaan.  Voit myös osallistua järjestettyyn henkilöstöliikuntaan tai vaikkapa SAKU ry:n kilpailu- ja liikuntatapahtumiin, koulutuksiin ja muihin tapahtumiin. 

Työterveyshuollon palveluita 

Työterveyshuoltomme hoitaa Suomen Terveystalo Oy. Työterveyshuollon lisäksi henkilöstölle järjestetään säännönmukaiset ikävuositarkastukset 40 ikävuodesta alkaen.

Yhteystiedot
  • Puhelin +3589231999
  • Käyntiosoite PL 77700, 02070 ESPOON KAUPUNKI, 02070, Espoon kaupunki
  • Postiosoite PL 77700, 02070 ESPOON KAUPUNKI, 02070, Espoon kaupunki
  • Työnantajan verkkosivut omnia.fi
Avoimet työpaikat
Omnia, Espoon seudun koulutuskuntayhtymä on KUNTYHT jonka päätoimiala on Keskiasteen ammatillinen koulutus. Työnantajan kotipaikka on Espoon kaupunki ja käyntiosoite PL 77700, 02070 ESPOON KAUPUNKI, 02070, ESPOON KAUPUNKI. Omnia, Espoon seudun koulutuskuntayhtymä käyttää y-tunnusta 0502454-6. Työnantajalla on tällä hetkellä 2 avointa työpaikkaa Oikotiellä.