Takaisin

Elisa Oyj

Vastuullinen edelläkävijä ja joustavan työn moderni suunnannäyttäjä

Elisa corporate image

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen.

Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti.

Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200 www.elisa.fi

https://www.youtube.com/user/elisa

Joustavan työn moderni suunnannäyttäjä

Elisan menestys perustuu osaavan ja muutoskykyisen henkilöstömme työpanokseen ja hyvinvointiin. Tarjoamme henkilöstöllemme jatkuvaan uusiutumiseen kannustavan työyhteisön sekä nykyaikaiset työvälineet ja joustavat tavat tehdä työtä:

  • Joustavan työn edelläkävijä: Selkeät tavoitteet, modernit työvälineet ja joustavat mahdollisuudet työntekoon lisäävät mielekkyyttä ja tuottavuutta. Ne myös säästävät aikaa, rahaa ja ympäristöä. Lähes 90 prosenttia Elisan ylemmistä toimihenkilöistä tekee etätyötä säännöllisesti vähintään päivän viikossa.
  • Henkilöstön hyvinvoinnilla tuloksiin: Kiinnitämme huomiota työhyvinvointiin ja edistämme työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Elisa tukee henkilöstönsä liikunta- ja harrastustoimintaa. Meillä on laadukas työterveyshuolto, aktiivinen alueellinen virkistystoiminta sekä liikunta- ja kulttuurikerhotoiminta.
  • Työtä, jolla on merkitystä: Jokaisen elisalaisen päivittäinen työ vaikuttaa suoraan suomalaisten arkeen.
  • Kehittymisen ja kasvun mahdollisuus: Mielenkiintoiset haasteet ja työympäristömme mahdollistavat henkilökohtaisen kehittymisen ja oman ammattitaidon laajentamisen. Tarjoamme mahdollisuuksia laajentaa osaamista työssäoppimalla sekä aktiivisella tehtävänkierrolla.

Vastuullinen edelläkävijä

Elisa rakentaa digitaalisesti ja sosiaalisesti kestävää yhteiskuntaa. Investoimme Suomeen vuosittain yli 200 miljoonaa euroa. Rakennamme ja ylläpidämme kattavaa viestintäverkkoa kaikkialle Suomeen, ja kehitämme jatkuvasti uusia palveluita asiakkaillemme. Lähes jokainen suomalainen on Elisan asiakas.

Olemme myös yksi suurimpia yhteisöveron maksajia Suomessa, verojalanjälkemme oli vuonna 2013 yli 330 miljoonaa euroa.

Liiketoimintamme perustuu asiakkaiden luottamukseen ja tietojen turvallisuuteen. Konesalimme ovat Suomessa. Parannamme jatkuvasti palveluidemme sujuvuutta ja helppokäyttöisyyttä. Panostamme häiriötilainteiden ennakointiin ja teemme tiivistä yhteistyötä energiayhtiöiden ja viranomaisten kanssa esimerkiksi myrskyjen aiheuttamien häiriöiden ja tietoturvaongelmien hallinnassa.

ICT-ratkaisut pienentävät merkittävästi suomalaisten hiilijalanjälkeä, kun esimerkiksi kokouksen voi hoitaa virtuaalisesti. Olemme keskittyneet ympäristövastuussa jo pitkään juuri ilmastoystävällisyyteen. Siirryimme suorissa sähkön ostoissa vuonna 2013 käyttämään alkuperämerkittyä uusiutuvaa energiaa. Päästöjä vähentävien palveluiden lisäksi ympäristövastuullista toimintaa on materiaalitehokas toiminta, jätteiden lainmukainen käsittely ja kierrättäminen. Vanhat puhelimet ja muut päätelaitteet on helppo kierrättää myymälöissämme.

Mukana lasten, nuorten ja ikäihmisten arjessa

Elisa on ollut Tukikummit ry:n yritysyhteistyökumppani vuodesta 2013 alkaen. Toimintatapamme on lahjoittaa aikaa, rahaa tai tekoja nuorten hyväksi. Näytämme esimerkkiä erilaisin lahjoituksin ja teoin ja rohkaisemme omalla toiminnallamme kansalaisia, yrityksiä ja yhteisöjä mukaan talkoisiin. Tänä vuonna Tukikummit haastoi meidät ja muut tukijansa konkreettisiin tekoihin nuorten hyväksi. Elisa vastasi tähän haasteeseen yhdessä kolmen hyvän yhteistyökumppaninsa kanssa. Syntyi nuorten valokuvausprojekti, jonka huipentumana oli kännyköillä kuvattu Helvetin hyvin menee -valokuvanäyttely.

Vuoden 2014 aikana Elisa on myös järjestänyt lapsille maksuttomia digikouluja useilla paikkakunnilla ja opastanut ikäihmisiä uuden teknologian käytössä mm SeniorSurfDay-tapahtumissa palvelutaloissa.

  • Kotipaikka Helsinki
  • Yritysmuoto Julkinen osakeyhtiö
  • Toimiala Langattoman verkon hallinta ja palvelut
  • Postiosoite PL 1, 00061, Elisa
  • Kaupparekisteripvm 17.6.1919

Lähde: Asiakastieto Oy