Takaisin

Elisa Oyj

Elisa corporate image

Elisalla työskentelee noin 4300 elisalaista: muun muassa sovelluskehittäjiä, myyjiä, designereita, analyytikkoja ja liiketoiminnan ja asiakaspalvelun ammattilaisia. Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa on tutkitusti yksi Suomen parhaista työnantajista. Tutustu tästä tarkemmin Elisaan, elisalaisiin ja uramahdollisuuksiin.

5 syytä tulla Elisalle

1. Työ jolla on tarkoitus

Elisalla kuljet digitalisaation etujoukoissa ja pääset seuraamaan, kuinka uudet digitaaliset palvelut syntyvät. Moni Elisalla työskentelevä pääsee myös auttamaan ihmisiä ihan konkreettisesti. Elisan toimialalla tapahtuu tällä hetkellä paljon. Digitalisaatio muokkaa kokonaisia toimialoja, esineet liittyvät internetiin, 5G-verkkoja odotetaan. Elisalla jokainen työntekijä pääsee seuraamaan kiinnostavaa murrosvaihetta: me teemme tulevaisuutta.

”Kehitämme välineitä, joilla terveydenhoito saadaan yhä useamman saataville, tuemme innovaatioita, joilla muutetaan maailmaa. Esimerkiksi Elisan IoT-ekosysteemin avulla kehitettyjen palveluiden avulla voidaan tehostaa toimintoja, säästää energiaa sekä mahdollistaa vaikkapa etäsairaanhoitoa ja vanhusten palveluja alueille, joihin niitä ei muuten saataisi.”
Nina Karisalo, ympäristöasiantuntija

2. Vastuu ja vapaus

Me uskomme, että sinä itse olet työsi paras asiantuntija. Elisalla työskennellään tiimeissä, jotka saavat itse valita, miten työtä tekevät. Jokaisella työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä.

“Minulla on selkeä viitekehys, jonka määrittävät Elisan strategia, liiketoimintasuunnitelma ja tavoitteet. Viitekehyksen sisällä voin toimia hyvin vapaasti. Itsenäisyydelle ja luovuudelle on paljon tilaa.”
Sujit Wings, Business Lead

”Tähän työhön on oltava sisäinen motivaatio. Motivaatiota voi auttaa antamalla vapautta vaikuttaa muun muassa työvälineisiin ja -tapoihin. Kehitämmekin koko ajan työtapojamme. LEAN-ajattelun soveltaminen on tehnyt työstä sekä mielekkäämpää että tehokkaampaa.”
Juha Männikkö, Director of Software Development

3. Mahdollisuus oppia

Elisalla ei pysytä paikoillaan. Toimiala muuttuu ja kehittyy jatkuvasti, ja me haluamme pysyä kehityksen kärjessä. Elisalla työntekijät pääsevät kehittämään itseään: meillä tarjotaan runsaasti koulutuksia, ja myös työntekijöiden omaehtoista opiskelua tuetaan.

“Olen iloinen siitä, että olen saanut mahdollisuuden työskennellä kiinnostavien asioiden parissa. Haluan jatkuvasti kehittää itseäni, onneksi Elisa on työpaikkana hyvin kehitysmyönteinen. Täällä halutaan auttaa ihmisiä uralla eteenpäin.”
Pia Andersin, Business Analyst

4. …ja olla osa isoa murrosta

Elisan toimialalla tapahtuu tällä hetkellä paljon. Digitalisaatio muokkaa kokonaisia toimialoja, esineet liittyvät internetiin, 5G-verkkoja odotetaan. Elisalla jokainen työntekijä pääsee seuraamaan kiinnostavaa murrosvaihetta: me teemme tulevaisuutta.

”Oma alani kehittyy kovaa vauhtia. Näytön tökkäämisestä mennään ehkä kohti puheohjausta tai liikkeellä ohjaamista. Kehityksen ohella meidän on kohdattava myös ihmisten pelot liittyen vaikkapa tekoälyyn. Tai mietittävä, miten suhtaudumme inhimillistyvään robotiikkaan. Nämä ovat mielenkiintoisia kysymyksiä, joita tulemme pohtimaan yhä enemmän lähitulevaisuudessa."
Sanna Shibasaki, Senior Service Designer

5. Joustavat työnteon tavat

Työ on osa elämää, ja sitä on voitava sovitella oman elämäntilanteen mukaan. Elisalla suuressa osassa tehtäviä on mahdollista tehdä työtä myös muualla kuin toimistolla. Meillä työntekijät tekevät keskimäärin 75 etäpäivää vuodessa, ja virtuaalineuvottelut ovat arkipäivää.

”Yllätyin vapaasta ja modernista organisaatiokulttuurista. Mahdollisuus etätyöskentelyyn toi paljon joustavuutta vapaa-ajan suhteen. Pystyin esimerkiksi matkustamaan tyttöystäväni luokse Helsinkiin ja työskentelemään sieltä käsin.”
Juuso Vallius, tietoliikenneasiantuntija (kesätöissä Elisalla 2016)

”Työskentelen aamun ensimmäiset tunnit usein etänä. Teen noin viidesosan työstäni muualla kuin konttorilla. Naurankin usein, että käsilaukkuni on yhtä kuin toimistoni.”
Noora Lainio, tarjoomajohtaja

  • Puhelin 01026000
  • Käyntiosoite Ratavartijankatu 5, 00520, Helsinki
  • Y-tunnus 0116510-6
  • www-osoite www.elisa.fi
  • Kotipaikka Helsinki
  • Yritysmuoto Julkinen osakeyhtiö
  • Toimiala Langattoman verkon hallinta ja palvelut
  • Postiosoite PL 1, 00061, Elisa
  • Kaupparekisteripvm 17.6.1919

Vainu

Löydät työnantajan taloustiedot, käyttämät teknologiat ja rekisterit helposti Vainun yritystietokannasta.

Tutustu työnantajan tietoihin

Työpaikat - Elisa Oyj