Diakonia-ammattikorkeakoulu Oy logo

Diakonia-ammattikorkeakoulu Oy - Tietoa työnantajasta

Tietoa työnantajasta

Diak on valtakunnallinen ammattikorkeakoulu, jolla on kampukset kaikissa ilmansuunnissa: Helsingissä, Pieksämäellä, Porissa, Oulussa ja Turussa. Olemassaolon tarkoituksemme on ”Vasta kun maailma on kaikille hyvä, Diakia ei enää tarvita”. Se kiteyttää Diakin olemassaolon ytimen ja vastaa kysymykseen, miksi Diakia tarvitaan. Se kytkee Diakin laajempaan kontekstiin ja kertoo, mikä on Diakin perimmäinen tarkoitus yhteiskunnassamme.

Olemme monikulttuurinen ja moniuskontoinen opiskelu- ja työyhteisö. Rakennamme hyvää maailmaa meille kaikille. Emme luokittele ihmisiä tai erottele ryhmiä ja kulttuureita, vaan haluamme kohdata jokaisen lähimmäisenä ja tehdä maailmasta hyvän ihan kaikille. Diak sekä tekee, hakee ja näkee itse hyvää, että tuottaa uusia hyväntekijöitä, jotka pyrkivät rakentamaan kestävää ja tasa-arvoista maailmaa. Meillä on noin 3 000 opiskelijaa. Henkilöstömäärä on noin 260.

Diak on suurin sosiaalialan ammattikorkeakoulutuksen järjestäjä Suomessa. Terveysalalla tarjoamme esimerkiksi sairaanhoitajakoulutusta kolmella eri kielellä: suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Diak vastaa yli 90 prosentista Suomen evankelis-luterilaisen kirkon diakonian ja nuorisotyön virkoihin kelpoistavasta ammattikorkeakoulutuksesta. Tulkkauksen alalla olemme Suomen ainoa ammattikorkeakoulutasoisen asioimistulkkikoulutuksen järjestäjä. Meillä voi opiskella myös viittomakielen ja puhevammaisten tulkkausta. Tutkintokoulutusten lisäksi tarjoamme jatkuvan oppimisen palveluja yksilöille ja yhteisöille.

Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintamme painottuu sosiaali- ja terveysalalle sekä kirkon ja tulkkauksen aloille Suomessa ja ulkomailla. Tuotamme uusia ratkaisuja, tutkittua tietoa ja julkaisuja koulutuksen, työelämän ja johtamisen kehittämiseen. Diak on kokenut, rohkea ja kokeileva hankekumppani – ja valmis myös uusin aluevaltauksiin. Toteutamme vuosittain kymmeniä tutkimus- ja kehittämishankkeita hallinnoijana tai yhdessä kumppaniemme kanssa ulkopuolisella rahoituksella.

Yhteystiedot

  • Puhelin +358201606201
  • Käyntiosoite Kyläsaarenkuja 2, 00580, Helsinki
  • Postiosoite Kyläsaarenkuja 2, 00580, Helsinki
  • Työnantajan verkkosivut diak.fi
Avoimet työpaikat
Diakonia-ammattikorkeakoulu Oy on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Korkea-asteen koulutus yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa. Vuonna 2022 yrityksen Diakonia-ammattikorkeakoulu Oy liikevaihto oli 24 068 795,00 euroa. Vuonna 2021 liikevaihto oli 24 644 353,00 euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli -2,34 %. Tilikauden tulos vuonna 2022 oli -2 291 391,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Helsinki ja käyntiosoite KYLÄSAARENKUJA 2, 00580, HELSINKI. Diakonia-ammattikorkeakoulu Oy käyttää y-tunnusta 0115776-3.