yrityksen logo

Cinia Oy - avoimet työpaikat ja tietoa

Tietoa työnantajasta

Cinia tuo digitaalisuuden kaikkien ulottuville tarjoamalla turvalliset tietoverkot, rakentamalla tehokkaat yhteydet, toteuttamalla ohjelmistot ja suojaamalla kriittisiltä uhkilta. Tehtävänämme on parantaa Suomen kilpailukykyä, kansainvälisyyttä ja turvallista digiliikennettä toteuttamalla tulevaisuuden ratkaisuja.

Toimintamme perustana on vankka kokemus ja osaaminen, joka mahdollistaa tietoverkkojen, ohjelmistojen ja kyberturvallisuuden yhdistämisen räätälöidyksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Tavoitteena on parantaa liiketoiminnan tehokkuutta ja tuottavuutta, sekä mahdollistaa uusia toimintatapoja – ja mielenrauhan. Olemme näkymättömissä, mutta kaikkialla. Meitä on jo noin 400 ja toimimme seitsemällä eri paikkakunnalla Suomessa. Me mahdollistamme asiakkaidemme ja koko yhteiskunnan digitaaliset menestystarinat.

Cinia – tietoverkkoratkaisut

Cinia toteuttaa yrityksille kaikki tietoverkkoihin liittyvät ratkaisut yksilöllisesti ja turvallisesti. Olemme varmistamassa, että liiketoiminta ei häiriinny tai jopa vaarannu digitaalisuudesta johtuen. Tarjoamme kattavat ja huippunopeat tietoliikenneyhteydet niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Valokuidulla varmistamme, että kaikilla riittää kaistaa tulevaisuudessakin.

Cinia – ohjelmistoratkaisut

Cinia on ohjelmistokehityksen koko elinkaaren asiantuntija. Muotoilemme, suunnittelemme, pystytämme ja ylläpidämme vaativia, ammattilaiskäyttöön suunnattuja digitaalisia palveluita. Tehtävänämme on toteuttaa kriittiset ohjelmistot ja tähän tarvitsemme taitavia ja oppivia ammattilaisia parhaan lopputuloksen takaamiseksi. Me emme ole tosikkoja, mutta olemme tosissamme. Arvostamme tekijöitä, koska tiedämme, että jokainen koodirivi johdattaa kohti digitaalista tulevaisuutta.

Cinia – kyberturvallisuusratkaisut

Cinia tarjoaa maailmanluokan kyberturvallisuusratkaisut. Huolehdimme suomalaisten yritysten päätelaitteista, pilvipalveluista, verkoista ja sovelluksista – 24/7. Olemme jatkuvasti hereillä, havainnoimme ja reagoimme nopeasti. Siten varmistamme, että jokaisen organisaation kyberturvallisuus pysyy hallinnassa. Meillä on käytössämme modernit työkalut, edistykselliset teknologiat, sujuvat prosessit sekä taustatukena huippu tiimi.

Yhteystiedot
  • PUHELINNUMERO +358293008710
  • KÄYNTIOSOITE Ilmalantori 1, 00240, Helsinki
  • POSTIOSOITE Ilmalantori 1, 00240, Helsinki
  • TYÖNANTAJAN VERKKOSIVUT cinia.fi

Avoimet työpaikat
Cinia Oy on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Muut palvelut liike-elämälle. Vuonna 2021 yrityksen Cinia Oy liikevaihto oli 52 941 475,00 euroa. Vuonna 2020 liikevaihto oli 42 409 000,00 euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli 24,84 %. Tilikauden tulos vuonna 2021 oli 2 086 250,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Helsinki ja käyntiosoite ILMALANTORI 1, 00240, HELSINKI. Cinia Oy käyttää y-tunnusta 1465341-6.