Yrityksen logo

Caruna Oy - avoimet työpaikat ja tietoa

Tietoa työnantajasta

Carunan toimialaa on sähkönjakelu. Huolehdimme sähkönjakelusta ja ylläpidämme, kunnostamme ja rakennamme säävarmaa sähköverkkoa yli 700 000 asiakkaallemme Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomessa, Joensuussa, Koillismaalla sekä Satakunnassa. Valvomme verkon toimintaa ympäri vuorokauden, jotta takaamme asiakkaillemme mahdollisimman häiriöttömän sähkönsaannin kaikissa olosuhteissa.

Säävarma, älykäs sähköverkko luo myös pohjan tulevaisuuden energiajärjestelmälle, jossa digitaaliset palvelut kasvavat, liikenne sähköistyy ja kuluttajasta tulee energian tuottaja. Meillä on yhteensä yli 88 000 kilometriä sähköverkkoa toiminta-alueillamme.

Palveluitamme ovat sähköverkkopalvelutuotteet: sähköliittymät, sähkönsiirto ja asiakkaan oman sähköntuotannon edistäminen (esimerkiksi aurinkopaneelit ja tuulivoimalat). Toimintaamme säätelee Energiavirasto, joka valvoo sähköverkkoliiketoimintaa Suomessa.

Meillä on tyypillisiä työpaikkaetuja, kuten modernit toimistotilat Espoon Leppävaarassa, juuri uusittu lounasruokala Laturi, työterveyshuolto, liikuntasetelit, lastenhoitopalvelu sekä joustava työaika. 

Carunalaisena pääset osaksi isoa työyhteisöä, johon mahtuu monenlaisia ihmisiä. Olemme aktiivista porukkaa, ja kulttuuriimme kuuluu yhdessä tekeminen. Työntekijämme ovat perustaneet House Bandin, ratsastuskerhon ja sählyjoukkueen. Pelaamme jalkapalloa ja golfia, ja muutaman kerran vuodessa villiinnymme niin, että muutamme lounasruokalamme pubiksi.

Arvostamme asiantuntijuutta, ja tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti. Meillä ei titteleitä kumarrella, ja kaikki moikkaavat toisiaan. Asioista voidaan olla eri mieltä ja keskustelu voi olla vilkasta, mutta päämäärä on aina yhteinen.  

Jos haluat nähdä, millaista on arki carunalaisena, pistä Instagramin hakukenttään hakusana #carunalaiset.  

Yhteystiedot
  • Puhelin +35820023222
  • Käyntiosoite Upseerinkatu 2, 02600, Espoo
  • Postiosoite PL 1, 00068, Caruna
  • Työnantajan verkkosivut caruna.fi
Tutustu työnantajaan Caruna Oy
Avoimet työpaikat
Caruna Oy on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Sähkön siirto. Vuonna 2021 yrityksen Caruna Oy liikevaihto oli 408 587 665,00 euroa. Vuonna 2020 liikevaihto oli 388 848 515,00 euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli 5,08 %. Tilikauden tulos vuonna 2021 oli -2 956 813,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Espoo ja käyntiosoite UPSEERINKATU 2, 02600, ESPOO. Caruna Oy käyttää y-tunnusta 1618314-7. Työnantajalla on tällä hetkellä 4 avointa työpaikkaa Oikotiellä.