Caruna Oy logo

Caruna Oy - Tietoa työnantajasta

Tietoa työnantajasta

Caruna on suomalainen sähköverkkoyhtiö. Turvaamme luotettavan sähkönjakelun asiakkaille  – myös sähkönkulutuksen kasvaessa ja siirtyessämme fossiilisesta uusiutuvaan energiaan. Investoimalla sähköverkkoon varmistamme, että asiakkaamme voivat käyttää kotimaista, uusiutuvaa energiaa sekä toimia sähkön pientuottajina. Tuomme sähkön 726 000 asiakkaallemme Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomessa, Joensuussa sekä Koillismaalla vastaten 20 % Suomen sähkönjakelusta.

Olemme Suomen merkittävin osaamiskeskittymä, mitä sähkönjakeluun tulee. Arvostamme asiantuntijuutta, ja tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti. Meillä on tyypillisiä työpaikkaetuja, kuten modernit toimistotilat Espoon Leppävaarassa, lounasruokala Laturi, työterveyshuolto, liikuntasetelit, lastenhoitopalvelu sekä joustava työaika. Ennen kaikkea erotumme kuitenkin joukosta hyvällä tiimihengellä. Carunalaisena pääset osaksi isoa työyhteisöä, johon mahtuu monenlaisia ihmisiä. Olemme aktiivista porukkaa, ja kulttuuriimme kuuluu yhdessä tekeminen. Työntekijämme ovat perustaneet House Bandin ja sählyjoukkueen. Pelaamme jalkapalloa ja golfia, ja muutaman kerran vuodessa villiinnymme niin, että muutamme lounasruokalamme pubiksi. Kokeilemme yhdessä työhyvinvointiryhmän johdolla uusia harrastuksia kuten kukkakerhoilua ja crossfitiä. Meillä ei titteleitä kumarrella, ja kaikki moikkaavat toisiaan. Asioista voidaan olla eri mieltä ja keskustelu voi olla vilkasta, mutta päämäärä on aina yhteinen.

Jos haluat nähdä, millaista on arki carunalaisena, pistä Instagramin hakukenttään hakusana #carunalaiset.”

Yhteystiedot

  • Puhelin +35820023222
  • Käyntiosoite Upseerinkatu 2, 02600, Espoo
  • Postiosoite PL 1, 00068, Tehy
  • Työnantajan verkkosivut caruna.fi

Tutustu työnantajaan Caruna Oy

Avoimet työpaikat
Caruna Oy on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Sähkön siirto. Vuonna 2022 yrityksen Caruna Oy liikevaihto oli 398 823 588,00 euroa. Vuonna 2021 liikevaihto oli 408 587 665,00 euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli -2,39 %. Tilikauden tulos vuonna 2022 oli -1 011 687,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Espoo ja käyntiosoite UPSEERINKATU 2, 02600, ESPOO. Caruna Oy käyttää y-tunnusta 1618314-7.