CapMan Real Estate Oy logo

CapMan Real Estate Oy - Tietoa työnantajasta

Tietoa työnantajasta

Colliers on maailmanlaajuinen kiinteistöjohtamisen palveluihin ja sijoitusten hallintaan erikoistunut huippuluokan yritys. Toimimme 62 maassa, joissa 17 000 proaktiivista ammattilaistamme tekee yhdessä työtä tarjotakseen asiantuntijaneuvontaa asiakkaillemme, jotta kiinteistön arvo saadaan maksimoitua asukkaiden, omistajien ja sijoittajien kannalta.

Kiinteistöjohtaminen kehittyy kovaa vauhtia, ja olemme ottaneet paikkamme kehityksen kärjessä. Haluamme olla oman alamme edelläkävijä. Colliers Finland toimii maan laajuisesti 12 toimipisteessä yli 300 huippuosaajan voimin. Liiketoimintamme ja organisaatiomme vahvasti kasvaessa kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja investoimme tulevaisuuteen uusilla teknologioilla ja innovaatioilla, jotka edistävät asiakkaidemme kestävän kasvun tavoitteita.

Haluamme olla alan halutuin ja arvostetuin kumppani niin asiakkaiden,  yhteistyökumppaneiden kuin työntekijöidenkin kesken.

Meillä vallitsee vahva yrittäjähenki, ja yrityksestä merkittävä osa on työntekijöiden omistuksessa ja hallinnassa. Ammattilaisemme tarjoavat monipuolisia palveluita kiinteistöalan toimijoille sekä kiinteistöjen omistajille ja sijoittajille ympäri maailman. Meillä ajatellaan ennakkoluulottomasti ja jaetaan sekä jalkautetaan loistavia ideoita. Asiakkaillemme tarjoamme harkittuja ja innovatiivisia neuvoja vauhdittaaksemme heidän menestystään.

Colliers  (CIGI) on noteerattu NASDAQ:ssa ja TSX:ssä.

Yhteystiedot

  • Käyntiosoite Ludviginkatu 6, 00130, Helsinki
  • Postiosoite Ludviginkatu 6, 00130, Helsinki
  • Työnantajan verkkosivut capman.com/real-estate
Avoimet työpaikat
CapMan Real Estate Oy on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Muu liikkeenjohdon konsultointi. Vuonna 2022 yrityksen CapMan Real Estate Oy liikevaihto oli 9 967 990,00 euroa. Vuonna 2021 liikevaihto oli 10 950 874,00 euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli -8,98 %. Tilikauden tulos vuonna 2022 oli 569 453,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Helsinki ja käyntiosoite LUDVIGINKATU 6, 00130, HELSINKI. CapMan Real Estate Oy käyttää y-tunnusta 0749176-2.