Bonava Suomi Oy logo

Bonava Suomi Oy - Tietoa työnantajasta

Tietoa työnantajasta

Bonava on yksi Euroopan johtavista asuntorakennuttajista. Luomme onnellisia naapurustoja entistä useammille. Olemme Euroopan ensimmäinen asuntokehittäjä, joka on saanut ilmastotavoitteilleen hyväksynnän Science Based Targets -aloitteelta. Toimimme Saksassa, Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Pietarissa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa 2 100 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli noin 1,5 miljardia euroa. Bonava on listattu Nasdaq Tukholmassa. Suomessa toimimme vahvoissa kasvukeskuksissa Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla sekä Tampereella ja Turussa. Bonava Suomessa työskentelee noin 250 työntekijää.

Toimintamme kattaa kokonaisvaltaisen asuntorakennuttamisen ja -kehittämisen tontinhankinnasta hankekehitykseen, uusien kotien suunnitteluun, tuotantoon, markkinointiin, myyntiin ja asiakaspalveluun. Asiakkaitamme ovat yksityiset kodinostajat ja sijoittajat.

Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja ja parempaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle matkalle, jossa uuden alku yhdistyy vankkaan ammattitaitoon ja vuosikymmenten kokemukseen. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa omaan kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuden Bonavaa.

Motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on koko toimintamme sydän. Henkilöstön avulla voimme saavuttaa visiomme luoda onnellisia naapurustoja, jonne ihmiset tuntevat kuuluvansa.

https://careers.bonava.com/?locale=fi_FI

Yhteystiedot

  • Käyntiosoite Töölönlahdenkatu 2, 00100, Helsinki
  • Postiosoite PL 1100, 00101, Helsinki
  • Työnantajan verkkosivut bonava.fi

Tutustu työnantajaan Bonava Suomi Oy

Avoimet työpaikat
Bonava Suomi Oy on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen. Vuonna 2022 yrityksen Bonava Suomi Oy liikevaihto oli 165 575 979,00 euroa. Vuonna 2021 liikevaihto oli 181 522 904,00 euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli -8,79 %. Tilikauden tulos vuonna 2022 oli 7 318 656,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Helsinki ja käyntiosoite TÖÖLÖNLAHDENKATU 2, 00100, HELSINKI. Bonava Suomi Oy käyttää y-tunnusta 2726714-3.