Takaisin

Avanade Finland Oy

Intohimosta teknologiaan, innovointiin ja asiakkaan auttamiseen

Microsoftin ja Accenturen omistama Avanade yhdistää teknologisen syväosaamisen toimiala ja asiakasymmärrykseen. Globaalin yrityksen työntekijöitä yhdistää halu olla osaamisessaan maailman parhaita. 

Avanade tarjoaa liiketoimintaa tukevia teknologiapalveluita Microsoft-teknologioilla. Yhtiön palvelut ja ratkaisut auttavat organisaatioita tehostamaan toimintaa, tuottavuutta ja myyntiä.

Avanaden kyky yhdistää toimiala-, asiakas- ja tekninen osaaminen laadukkaisiin toimituksiin luo yrityksille mahdollisuuden kehittää liiketoimintaprosessejaan ja tarjota loppuasiakkaille positiivisen asiakaskokemuksen. 

”Olemme aidosti globaali yritys, jossa tiimit kootaan osaamisen, ei ihmisten olinpaikan mukaan. Käytämme suomalaisissa projekteissamme ihmisiä eri puolilta maailmaa. Yhteistyö toimii, sillä jokaisessa 70 toimipisteessämme käytössä ovat samat huippuunsa kehitetyt työkalut ja prosessit”, kertoo Application Development Nordic Service Line Lead -roolissa työskentelevä Jani Jääskeläinen.

Suomessa Avanade työllistää vajaa sata työntekijää, globaalisti liki 20 000.

Kaikki lähtee asiantuntijuudesta 
Jääskeläinen pitää Avanadea vaativana, mutta innostavana työpaikkana.

”Projektimme ovat teknisesti niin monimutkaisia, että niissä pääsee todella testaamaan osaamistaan. Itselleni on tärkeää, että ympäriltä löytyy aina osaavampia ihmisiä, joilta voi oppia lisää”, Jääskeläinen sanoo.

Yrityksessä vallitseva hyvä tekemisen meininki perustuu työntekijöiden jakamaan intohimoon teknologiaa ja innovointia kohtaan. Tämä ilmenee esimerkiksi mökkiviikonloppuina, jolloin ryhmä kehittäjiä vetäytyy seniori-työntekijän mökille saunomaan ja koodaamaan. 

Asiantuntijuus on yrityksessä kovassa kurssissa.

”Asiantuntijan urapolulla jokainen voi erikoistua ja hioa syväosaamistaan aina rocktähtitasolle saakka. ”

Asiantuntijuuden lisäksi korostetaan työyhteisön monimuotoisuutta. Joustavat tavat tehdä työtä auttavat esimerkiksi pienten lasten vanhempia tasapainottamaan työtä ja vapaa-aikaa.

Kohti unelmia uravalmentajan johdolla
Vuosittain asetettavat kehitystavoitteet, jatkuva koulutus sekä osaamista mittaavat sertifikaatit ovat tärkeä osa työkulttuuria.  Jokaisella työntekijällä on oma uravalmentaja, joka sparraa osaamista ja auttaa tavoitteiden saavuttamisessa.

Voimakkaan kasvunsa myötä Avanade tarjoaa tulevaisuudessa poikkeuksellisen kiinnostavia uramahdollisuuksia. Innokkaiden nuorten osaajien lisäksi yritys on erityisen kiinnostunut senioreiksi ehtineistä ”sateentekijöistä”, joissa  tekninen osaaminen, näkemyksellisyys ja vahva asiakasymmärrys kohtaavat.

 

  • Kotipaikka Helsinki
  • Yritysmuoto Osakeyhtiö
  • Toimiala Tietojenkäsitt. ja laitteist. käyttö- ja hallintapalvel
  • Postiosoite Porkkalankatu 5, 00180, Helsinki
  • Kaupparekisteripvm 19.7.2005

Lähde: Asiakastieto Oy

Työpaikat - Avanade Finland Oy