Amiko Executive Search Oy logo

Amiko Executive Search Oy - Tietoa työnantajasta

Amiko Executive Search Oy

Tietoa työnantajasta

Amiko Executive Search on kotimainen suorahakupalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi.

AES is a Finnish company focused on direct search services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path.

Yhteystiedot

  • Puhelin +358407155335
  • Käyntiosoite Pasilanraitio 7, 00240, Helsinki
  • Postiosoite Hämeenkatu 13, 15110, Lahti
  • Työnantajan verkkosivut amiko.fi
Avoimet työpaikat
Amiko Executive Search Oy on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Muu liikkeenjohdon konsultointi. Vuonna 2022 liikevaihto oli 238 778,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Helsinki ja käyntiosoite PASILANRAITIO 7, 00240, HELSINKI. Amiko Executive Search Oy käyttää y-tunnusta 3212748-7. Työnantajalla on tällä hetkellä 2 avointa työpaikkaa Oikotiellä.