AFRY logo

AFRY - Tietoa työnantajasta

Tietoa työnantajasta

AFRY on Euroopan johtavia suunnittelu- ja konsultointiyhtiöitä, joka vauhdittaa muutosta kohti kestävää yhteiskuntaa. Olemme 17 000 omistautunutta rakennetun ympäristön, teollisuus- ja energia-alojen sekä digitalisaation asiantuntijaa, jotka kehittävät kestäviä ratkaisuja tuleville sukupolville ympäri maailman. Suomessa toimimme 2 800 AFRYläisen voimin yhteensä 28 paikkakunnalla, Hangosta Kittilään.

Muuta urasi suuntaa – ja maailmaa

Etsimme jatkuvasti eri tekniikan ja luonnontieteiden alojen ammattilaisia toimistoihimme eri puolilla Suomea. AFRYllä sukellat monipuolisiin työtehtäviin, joissa pääset kehittymään ja haastamaan itseäsi. Meillä työntekijät eivät ole pelkkiä rattaita koneistossa, vaan arvokkaita yksilöitä.

Meillä voit syventää osaamistasi tai laajentaa ammattitaitoasi uusille alueille, omien kiinnostuksenkohteittesi mukaisesti. Olemme teknologian, innovaatioiden ja insinööritaidon aallonharjalla, ja haluamme kehittyä joka päivä. Me AFRYllä olemme innostuneita työstämme, mutta ymmärrämme myös, ettei se ole koko elämä.

Yksi suurimmista vahvuuksistamme on erinomainen työilmapiiri ja AFRYläisten into auttaa toisiaan. Tuoreen henkilöstötutkimuksen mukaan 77 % Suomen AFRYläisistä ovat ylpeitä siitä, että he työskentelevät juuri AFRYllä. Meillä työntekijää tuetaan monipuolisilla työsuhde-eduilla, kuten liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedulla sekä työsuhdepolkupyörillä. Lue lisää työsuhde-eduistamme https://afry.com/fi-fi/ura-afrylla/tyosuhde-edut

Uskomme menestymiseen yhdessä – muutamme maailmaa työkavereiden, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. AFRYllä olet osa globaalia, monimuotoista ja osallistavaa työyhteisöä, jossa erilaisuus nähdään vahvuutena. Kunnioitamme toinen toisiamme ja meillä on hauskaa töissä. AFRYllä viihdymme ja onnistumme yhdessä.

Etkö löytänyt avoimista työpaikoistamme itsellesi sopivaa? Meillä voi silti olla sinulle töitä. Kerro lisää itsestäsi jättämällä meille avoin hakemus https://afry.com/fi-fi/ura-afrylla/avoimet-tyopaikat/avoin-hakemus

Yhteystiedot

  • Puhelin +358103311
  • Käyntiosoite Jaakonkatu 3, 01620, Vantaa
  • Postiosoite PL 4, 01621, Vantaa
  • Työnantajan verkkosivut afry.com/en

Tutustu työnantajaan AFRY

Avoimet työpaikat
AFRY on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Kone- ja prosessisuunnittelu. Vuonna 2022 yrityksen AFRY liikevaihto oli 227 809 240,00 euroa. Vuonna 2021 liikevaihto oli 192 728 255,00 euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli 18,2 %. Tilikauden tulos vuonna 2022 oli 5 777 555,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Vantaa ja käyntiosoite JAAKONKATU 3, 01620, VANTAA. AFRY käyttää y-tunnusta 0625905-6. Työnantajalla on tällä hetkellä 1 avoin työpaikka Oikotiellä.