Adven logo

Adven - Tietoa työnantajasta

Tietoa työnantajasta

Energiasiirtymä on keskeisessä roolissa yhteisessä tulevaisuudessamme. Energian ja teollisten vesien parissa toimiessamme olemme vahvasti mukana tässä kehityksessä. Olemme iloisia, että tätä työtä meidän ei tarvitse tehdä yksin. Yhdessä asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme ja henkilöstömme kanssa kehitämme ja tuotamme jatkuvasti yhä tehokkaampia, kilpailukykyisempiä ja kestävämpiä ratkaisuja. Olemme osa ratkaisua.

Advenilla pääset tekemään töitä alan parhaiden osaajien kanssa. Tähtäämme jatkuvasti korkeammalle ja uskomme, että toimimalla yhdessä voimme saada aikaan erinomaisia tuloksia. Näemme osallistamisen ja monimuotoisuuden voimavaroina, jotka tarjoavat meille erilaisia näkökulmia, kun etsimme ratkaisuja kohtaamiimme haasteisiin. Kun me kasvamme, sinäkin kasvat ja kehityt kanssamme.

Meillä tieto on aina kaiken keskiössä, sillä vain sen avulla voimme vaikuttaa muuttuvaan maailmaan ja ohjata sitä parempaan suuntaan. Tiimimme ovat päättäväisiä, itsevarmoja ja pitävät katseensa tiukasti tulevassa. Yhdessä voimme saavuttaa vieläkin enemmän.

Liity joukkoomme ja auta meitä muuttamaan tulevaisuutta parempaan suuntaan.

Yhteystiedot

  • Puhelin +358103445000
  • Käyntiosoite Karhumäenkuja 2, 01530, Vantaa
  • Postiosoite PL 162, 01511, Vantaa
  • Työnantajan verkkosivut adven.com

Tutustu työnantajaan Adven

Avoimet työpaikat
Adven on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Teollisuutta palveleva lämmön ja kylmän erillistuotanto. Työnantajan kotipaikka on Vantaa ja käyntiosoite KARHUMÄENKUJA 2, 01530, VANTAA. Adven käyttää y-tunnusta 2379598-5. Työnantajalla on tällä hetkellä 1 avoin työpaikka Oikotiellä.