Takaisin

Adecco Finland Oy

Adecco on maailman johtava henkilöstöpalveluyritys. Päivittäin asiakasyrityksissämme eri maissa työskentelee kauttamme yli 500 000 henkilöä ja olemme maailman kymmenen suurimman työnantajan joukossa. Suomessa rekrytoimme ja työllistämme vuosittain tuhansia työntekijöitä.

Joustavia henkilöstöratkaisuja – asiakaslähtöisesti

Tarjoamme asiakasyrityksillemme luotettavia, joustavia ja nopeita henkilöstöratkaisuja. Löydämme sopivat osaajat ja ammattitaitoiset tekijät liiketoiminnan eri osa-alueille asiakaslähtöisesti. Henkilöstöpalvelualan ammattilaiset palvelevat yritystäsi etsiessäsi avainhenkilöitä vakituisiin tehtäviin tai hakiessasi osaavaa henkilöstöä nopealla aikataululla.

Hoidamme rekrytointiprosessin eri osa-alueet kattavasti tarvekartoituksesta työpaikkailmoitteluun ja soveltuvuusarvioinneista työsopimuksen laatimiseen. Henkilöstöpalvelumme lähtökohtana on toimialakohtainen osaaminen, jonka avulla löydämme ammattilaiset monipuolisesti useille eri tehtäväalueille.

Motivoituneet osaajat työpaikkoihin

Suomessa Adecco on toiminut vuodesta 1997. Rekrytoimme ja välitämme osaajia laajasti mm. toimiston, taloushallinnon, asiakaspalvelun, hotelli- ja ravintola-alan, kaupan, rakentamisen, metallialan, logistiikan, tuotannon ja tietotekniikan tehtäviin. Pääkonttorimme on Helsingissä ja toimistomme sijaitsevat tällä hetkellä Helsingissä, Vantaalla, Hyvinkäällä, Lohjalla, Kotkassa, Turussa, Raumalla, Tampereella, Jyväskylässä, Vaasassa ja Oulussa.

Olemme tunnettuja osaamisestamme toimistotyöntekijöiden, asiantuntijoiden, esimiesten, myyntihenkilöiden ja tuotantotyöntekijöiden rekrytoinneissa. Ennen kaikkea meidät tunnetaan laadukkaasta palvelusta, toimialasta riippumatta.

Reiluja vuokratöitä

Vastuullisuus ja eettisyys ovat toimintamme keskiössä. Tunnuksena siitä meille on myönnetty Reiluja vuokratöitä -auktorisointi.

Adecco tukee nuorisotyöttömyyden vähentämistä Way to Work- ja Win4Youth- yhteiskuntavastuuohjelmien kautta. Keräämme vuosittain rahaa hyväntekeväisyyteen yli 30 000 kollegan voimin liikkumalla ja urheilemalla. Urheilu on tärkeässä roolissa myös Athlete Career Program -ohjelmassamme; yhteistyössä Suomen Olympiakomitean kanssa tuemme huippu-urheilijoita heidän sijoittuessaan työelämään urheilu-uran jälkeen.

Tutustu yritykseemme osoitteessa www.adecco.fi ja seuraa meitä sosiaalisessa mediassa.

Urapolku motivoi töissä ja opinnoissa
Katso kaikki Adeccon avoimet työpaikat
Tutustu Adeccoon yrityksenä

  • Kotipaikka Helsinki
  • Yritysmuoto Osakeyhtiö
  • Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut
  • Postiosoite Itämerenkatu 1, 00180, Helsinki
  • Kaupparekisteripvm 3.4.1996

Lähde: Asiakastieto Oy

Työpaikat - Adecco Finland Oy