Yrityksen logo

Transval - avoimet työpaikat ja tietoa

Tietoa työnantajasta

Onko logistiikka sinun lajisi? Haluatko pitää huolta siitä, että asiakkaan tavara on oikeaan aikaan oikeassa paikassa? Haluatko tehdä työtä hyvässä porukassa? Tervetuloa Transvalin reiluun ja rehtiin meininkiin, jossa jokainen osaajamme rakentaa joka hetki parasta logistiikkapalvelua asiakkaillemme.

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin! 

Yhteystiedot
  • Puhelin +35895658520
  • Käyntiosoite Postintaival 7 A, 00230, Helsinki
  • Postiosoite Postintaival 7 A, 00230, Helsinki
  • Työnantajan verkkosivut transval.fi
Tutustu työnantajaan Transval
Avoimet työpaikat
Transval on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Työvoiman vuokraus. Työnantajan kotipaikka on Helsinki ja käyntiosoite POSTINTAIVAL 7 A, 00230, HELSINKI. Transval käyttää y-tunnusta 2344204-7. Työnantajalla on tällä hetkellä 36 avointa työpaikkaa Oikotiellä.