Yrityksen logo

RTK-Henkilöstöpalvelu Oy - avoimet työpaikat ja tietoa

Tietoa työnantajasta

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti. Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme.

Toimimme valtakunnallisesti ja tarjoamme työmahdollisuuksia monipuolisesti elämän eri tilanteisiin. Kauttamme voit työllistyä mm. teollisuuden-, logistiikan ja palvelun toimialoille - aina suorittavalta tasolta asiantuntija- ja johtotason tehtäviin asti.

Yksi hakemus - satoja työmahdollisuuksia.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Luotettava työnantaja.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelmamme, kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Anna kauttamme uuden työpaikan löytäneiden ammattilaisten kertoa kaikki tämä itse: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/uratarinat/

Yhteystiedot
  • Puhelin +358503765735
  • Käyntiosoite Papinhaankatu 8, 26100, Rauma
  • Postiosoite PL 57, 26101, Rauma
  • Työnantajan verkkosivut rtkhenkilostopalvelu.fi
Tutustu työnantajaan RTK-Henkilöstöpalvelu Oy
Avoimet työpaikat
RTK-Henkilöstöpalvelu Oy on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Työvoiman vuokraus. Vuonna 2021 yrityksen RTK-Henkilöstöpalvelu Oy liikevaihto oli 12 266 695,00 euroa. Vuonna 2020 liikevaihto oli 13 053 270,00 euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli -6,03 %. Tilikauden tulos vuonna 2021 oli 77 725,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Rauma ja käyntiosoite PAPINHAANKATU 8, 26100, RAUMA. RTK-Henkilöstöpalvelu Oy käyttää y-tunnusta 1842585-9. Työnantajalla on tällä hetkellä 56 avointa työpaikkaa Oikotiellä.