Yrityksen logo

ManpowerGroup Oy - avoimet työpaikat ja tietoa

Tietoa työnantajasta

ManpowerGroup™ on maailman johtava henkilöstö- ja työvoimaratkaisujen kehittäjä ja tuottaja

Tarjoamme vuosittain työtä yli kolmelle miljoonalle ihmiselle 400 000 asiakasyrityksessämme 80 maassa. Pohjoismaissa ja Baltiassa olemme markkinajohtaja. Suomessa palvelemme hakijoitamme ja asiakkaitamme valtakunnallisesti. Asiakkainamme on kiinnostavia yrityksiä, startupeista kasvuyrityksiin ja paikallisista pienyrityksistä monikansallisiin suuryrityksiin. Palvelemme myös julkisen ja kolmannen sektorin organisaatioita. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia monille eri osaamisalueille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin.

Yhteiskuntavastuu

Vastuullinen toiminta on keskeinen arvomme. Suomessa edistämme monimuotoista työelämää ohjelmissa, jotka kehittävät ammatillista osaamista ja parantavat nuorten ja erityisryhmien työllistymismahdollisuuksia. Vuonna 2019 ManpowerGroup valittiin kymmenennen kerran World’s Most Ethical Companies® -listalle sekä 17. kerran Fortune’s Most Admired Companies -yhtiöksi.

Katso kaikki avoimet työpaikat – Manpower

Johto- ja asiantuntijatason tehtävät – Experis

Yhteystiedot
  • Puhelin +358201700100
  • Käyntiosoite Porkkalankatu 20, 00180, Helsinki
  • Postiosoite Porkkalankatu 20, 00180, Helsinki
  • Työnantajan verkkosivut manpowergroup.fi
Tutustu työnantajaan ManpowerGroup Oy
Avoimet työpaikat
ManpowerGroup Oy on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Työvoiman vuokraus. Vuonna 2021 liikevaihto oli 41 664 854,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Helsinki ja käyntiosoite PORKKALANKATU 20, 00180, HELSINKI. ManpowerGroup Oy käyttää y-tunnusta 1091032-3. Työnantajalla on tällä hetkellä 82 avointa työpaikkaa Oikotiellä.