Yrityksen logo

Gofore - avoimet työpaikat ja tietoa

Tietoa työnantajasta

Gofore Oyj on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Espanjassa ja Virossa yli 1000 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus – oli kyse sitten johdon konsultoinnista, muotoilusta, koodauksesta tai testauksesta. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista.

Intohimonamme on digitalisaatio, mutta sen keskiössä on ihminen. Vahvuutenamme on monimuotoinen joukko eri alojen asiantuntijoita, joille haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet kehittyä ja kukoistaa, sekä työssä, että sen ulkopuolella.

Autamme ja haastamme asiakkaitamme löytämään uusia ajattelu- ja toimintamalleja, jotka muuttavat maailmaa paremmaksi. Olemassaolomme ydin on, että kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus. Haluammekin toimia esimerkkinä yrityksestä, jonka toiminnassa yhdistyvät menestyvä liiketoiminta ja kokonaisvaltainen vastuullisuus.

Yhteystiedot
  • Käyntiosoite Kalevantie 2, 33100, Tampere
  • Postiosoite Kalevantie 2, 33100, Tampere
  • Työnantajan verkkosivut gofore.com
Tutustu työnantajaan Gofore
Avoimet työpaikat