Yrityksen logo

Amiko Oy - avoimet työpaikat ja tietoa

Tietoa työnantajasta

Amiko Group tarjoaa laajalla skaalalla työelämän palveluja

Kotimainen Amiko Oy tarjoaa monipuolisia töitä ja työsuhteita asiakasyrityksissään eri puolille Suomea usealla eri toimialalla.   

Teemme töitä, jotta sinulla on mahdollisuus työllistyä juuri sinun kiinnostustasi vastaavaan tehtävään, saada uusia haasteita ja kasvattaa osaamistasi. Sillä tavoin kuin juuri sinun tämänhetkiseen elämäntilanteeseesi sopii. Toimintamme keskiössä on työntekijä ja panostamme henkilökohtaiseen työnhakuprosessiin.  

Amiko Henkilöstöpalvelut kuuluvat Amiko Groupiin, joka auttaa yrityksiä kaikessa työelämään ja henkilöstöön liittyvässä. Henkilöstöpalveluihin erikoistuneen Amikon lisäksi konserniin kuuluu laaja skaala muita työelämän palveluja. 

Meiltä saat vuokratyöntekijöiden lisäksi kattavat asiantuntijoiden rekrytointipalvelut, kansainväliset rekrytoinnit, soveltuvuus- ja henkilöstöarvioinnit, työkykypalvelut, ohjelmistopalvelut, meriliikenteen miehityspalvelut sekä palkanlaskenta- ja tilitoimistopalvelut. 

Yritysasiakkaillemme tarjoamme nopeat ja kustannustehokkaat prosessit sopivan henkilöstön löytämiseen rekrytointien tai henkilövuokrauksen kautta. 

Työvoiman vuokraamisessa olemme logistiikan, rakennusalan ja teollisuuden vahva toimija.  Amiko Executive Search (AES) on kumppanisi vaativimmissa johdon ja asiantuntijoiden rekrytoinneissa. Amiko toimii henkilöstövuokrauksessa Suomessa kymmenen toimipisteen voimin. Toimintaa on myös Puolassa.  

Vuonna 2022 Amiko on Suomen 16. suurin henkilöstöpalveluyritys.

Yhteystiedot
  • Puhelin +358407155335
  • Käyntiosoite Hämeenkatu 13 C, 15110, Lahti
  • Postiosoite Hämeenkatu 13, 15110, Lahti
  • Työnantajan verkkosivut amiko.fi
Avoimet työpaikat
Amiko Oy on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Työvoiman vuokraus. Vuonna 2021 liikevaihto oli 988 609,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Lahti ja käyntiosoite HÄMEENKATU 13 C, 15110, LAHTI. Amiko Oy käyttää y-tunnusta 2648189-3. Työnantajalla on tällä hetkellä 202 avointa työpaikkaa Oikotiellä.