Blogi

Moderniin työyhteisöön mahtuvat nykyiset ja entiset

Meillä Sanoma Digitalissa ollaan pitkäjänteisesti, mutta ei suinkaan ryppyotsaisesti rakennettu vahvaa työyhteisöä. Työyhteisön vahvuus perustuu yhdessä tekemisen voimaan ja jatkuvaan oppimiseen.  

Tavoitteena on, että voimme olla ylpeitä kaikista meillä töissä olleista ja pois lähteneetkin voivat ylpeästi CV:ssä todeta olleensa töissä Sanoma Digitalissa.

Meillä pääsee tekemään isoja asioita maan suurimpien verkkopalveluiden eteen huippuasiantuntijoiden kanssa, mikä luonnollisesti tarjoaa huikeita kasvun ja kehittymisen paikkoja henkilöstölle. Tämän myötä meidän väellä on kysyntää myös Porkkalankadun ulkopuolella.

Sanoma Digitalissa on matala organisaatio ja siinä mielessä jokainen on samalla avainpeluri. Myös jokainen irtisanoutumisilmoitus kirpaisee. Kuitenkin vain hetkisen, kunnes kiitollisuus valtaa mielen: Häneltä on opittu vaikka mitä ja kuinka hienoon suuntaan hän onkaan palveluitamme vienyt!

Alumniverkosto kantaa

Tämän jälkeen käydään lähtökeskustelut hyvässä hengessä ja toivotetaan lähtijä lämpimästi tervetulleeksi alumniverkostoomme. Olemme työskennelleet työavoimuuden ja läsnäolevan esimiestyön eteen ja sen takia ei ole ollenkaan tavatonta, että työntekijä kertoo esimiehelle avoimesti jopa siitä, että on mukana jossain hakuprosessissa yrityksemme ulkopuolella. Tätä pidämme suurena luottamuksen osoituksena.

Alumniverkostoomme kuuluu monenlaisia osaajia, jotka toimivat merkittävissä pesteissä eri puolella Suomea, useimmat digitaalisen liiketoiminnan etujoukoissa.  Alumniverkoston idea on verkostoitua, jakaa ideoita ja kehittää yhteistyömahdollisuuksia.

Nykyiset ja entiset työntekijät kokoontuivat lokakuussa jälleen alumnitapaamiseen. Näiden tapaamisten ideana on verkostoitua, jakaa ideoita ja kehittää yhteistyömahdollisuuksia - myös jatkossa.

Mikä Sanoma Digitalissa työskentelyssä on ollut alumnien mielestä parasta? Ykkösenä vastauksissa nousivat esiin parhaat työkaverit ja hyvänä kakkosena Suomen parhaat palvelut. Sanoma Digitalin tuoteportfolioon kuuluvat Suomen johtavat markkinapaikat asumisen, rekrytoinnin ja yleisluokitellun palveluissa, kuten Oikotie.fi, Huuto.net, Hintaseuranta.fi, Autotie.fi ja Rakentaja.fi.

Pidetään siis huolta niin nykyisistä kuin entisistäkin työntekijöistä. Verkostoissa on todellista voimaa!

Kati Raassina, HR Business Partner, Sanoma Digital/Oikotie

Työniloa edistävä HR-moniottelija

Kuva: Niko Jekkunen.