Kokki, Naughty BRGR, Jyväskylä, KESÄTYÖ
Naughty BRGROletko rohkeasti erilainen? Löytyykö sinulta huumoria ja rempseää asennetta? Nautitko muuttuvista tilanteista? Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan ja liittymään semisti tuhmaan jengiin kapinoimaan normeja, keskinkertaisuutta sekä tylsyyttä vastaan? Jos vastasit kysymyksiin kyllä, voit hyvinkin olla etsimämme henkilö!
Etsimme Jyväskylän Naughty BRGR:iin kesätöihin KOKKIA. Työn kuvaasi kuuluu mm. burgereiden sekä lisukkeiden valmistaminen, esivalmistelu, luonnollisesti yleinen siisteyden ylläpitäminen sekä muut keittiön tehtävät. Etua on, jos hyvät läpät tulee luonnostaan!
Työtä on tarjolla oman tilanteesi mukaan 60-90h/3vko, mahdollisuus myös keikkatyöhön! Työhön pääset perehtymään heti kun sinun aikatauluusi se sopii. Työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin.
Ole rohkeasti omanlainen ja hae mukaan loistavaan porukkaan!
Ota yhteyttä:
NAUGHTY BRGR -burgeriravintola syntyi Top Chef voittaja Akseli Herlevin yli kymmenvuotisen taustatyön tuloksena. Ravintolan toiminnan perustana on parhaat mahdolliset ainekset, jatkuva reseptien ja toiminnan kehittäminen, oikea asenne ja paras mahdollinen henkilökunta!
LIIAN TUHMA? SIITÄ SE KAIKKI LÄHTI
Kaikki sai alkunsa siitä, kun Akseli haaastoi Top Chef -kilpailussa kanssakilpailijansa Timo "Lintsi" Linnamäen kaksintaisteluun burgerilla. Akseli hävisi tuon kaksintaistelun. Tuomareista keittiömestari Helena Puolakka kuvaili Akselin burgeria "niin tuhmaksi, ettei hän enää tiennyt oliko se hyvää vaiko ei". Samaan aikaan burgerin mehut valuivat kuitenkin Helenan suunpielistä ja Akseli oli näkevinään Helenalla pienen hymynpoikasen. Tämä oli Aksun mielestä hienoin palaute, jota hän oli koskaan saanut!
Kolahtaako sinulle arvomme: Rock, Daring, Not Average ja By the book. Liity mukaan!