Rakenna vastuullista työnantajakuvaa - näin hyödynnät kampanjaa! 

Haluamme rakentaa Vastuullinen työnantaja -kampanjassa mukana olevien kanssa vahvan toisiaan tukevan yhteisön, jossa jaamme hyviä konkreettisia vastuullisuuskäytänteitä ja -tekoja. Kampanjassa mukana olevat työnantajat sitoutuvat kehittämään vastuullisen työnantajuuden kuutta periaatetta. Suomen suurin työelämän vastuullisuuskampanja haastaa työnantajat toimimaan oikein.

• Vastuullinen työnantaja –logo on tunnettu työnantajien sekä työntekijöiden keskuudessa, tätä kannattaa hyödyntää. Logon avulla viestit kaikille sidosryhmille kantavasi vastuusi työtekijöistä. Työnhakijoille logo kertoo hyvästä ja vastuullisesta työpaikasta. Myös suuri yleisö odottaa vastuullisuutta – logon avulla rakennat brändiä ja mielikuvaa organisaatiostasi.

• Kerro omalle henkilöstölle kampanjasta ja että olette sitoutuneet kehittämään kampanjan kuutta periaatetta. Kerro mitä periaatteet teillä tarkoittavat, esimerkkinä EilakaislaDestia ja Coor

Lisää logo kaikkiin työpaikkailmoituksiisi. Logo on vahva viesti työnhakijoille ja se vahvistaa mielikuvaa luotettavasta ja vastuullisesta työnantajasta. Oikotien työpaikkailmoituksiin saat logon pyytämällä oikotie.tyopaikat@oikotie.fi

Jaa somessa logon yhteydessä kampanjan periaatteita, sisältöjä ja tutkimustuloksia. Tägää meidät tai käytä hashtagia #vastuullinentyönantaja niin jaamme mielellämme julkaisujanne! 

• Seuraa kampanjan Linkedin & Instagram & Twitter ja Facebook kanavia, saat vinkkejä, infoa ja ideoita omaan tekemiseen. Vinkkaa kanavista myös kollegoille!