Vastuullinen työnantaja -webinaari 30.9.2021: Miten lisätä työn imua ja vähentää leipiintymistä? 

Vastuullinen työnantaja -webinaarissa kuultiin kolmen eri organisaation tavoista lisätä työn merkityksellisyyttä ja kehittää henkilöstöä konkreettisin esimerkein.  

H&M:lta Sari Porras ja Pauliina Lahtinen (Recruiting & Employer Branding) kertoivat miten H&M arvot ja kulttuuri toimivat henkilöstön kehittämisen ja työn merkityksellisyyden pohjana. Jokainen työntekijä saa olla oma itsensä ja enemmän. Vahva growth mindset, inkluusio ja monimuotoisuus näkyvät koulutusohjelmissa ja henkilöstön kehittämisessä.

Veikkaus Oy henkilöstöjohtaja Heli Lallukka kertoi Valmentava veikkaus -kattokonseptista henkilöstön kehittämisessä. Veikkauksella tärkeää on jatkuva uuden oppiminen ja sisäinen liikkuvuus mm. mainioiden työtori ja coding lab -kokeilujen avulla.

Ensto HR Manager Elina Koski kertoi miten Enstolla kehitetään vastuullista työnantajuutta vahvasti arvojen ja työn merkityksellisyyden kautta. Jatkuvat pulssikyselyt ja esihenkilöaamut mahdollistavat tiedon kulun organisaatiossa. Oli hienoa myös kuulla, miten Ensto on hyödyntänyt Vastuullinen työnantaja - tutkimuksen tuloksia esim. sisäisen viestinnän kehittämisessä.

Katso webinaaritallenne: