Työllisyysnäkymät

Vuoden uusmaalaisia yrityksiä haussa

15.8.2016 klo 14:11

Vuoden uusmaalaisia yrityksiä haetaan – Ehdota 15.9. mennessä!

Törmäsitkö mainioon yritykseen Uudellamaalla? Saitko esimerkillistä palvelua? Uudenmaan liitto ottaa vastaan ehdotuksia Vuoden uusmaalainen yritys 2016 -tunnustuksen saajaksi 15.9.2016 saakka.

Palkintoja jaetaan kolmessa kategoriassa: tuotannolliselle yritykselle, kaupan tai palvelualan yritykselle ja nyt ensimmäistä kertaa myös start up -yritykselle. Ehdotuksen voi tehdä esimerkiksi yritykseen tyytyväinen asiakas tai organisaatio. Yrittäjä voi tarjoutua ehdolle myös itse.

Palkinnoilla Uudenmaan liitto haluaa antaa tunnustusta alueen esimerkillisille yrityksille sekä kannustaa yritystoimintaan. Tällä kertaa palkitaan myös vuoden start up -yritys, koska start up -kulttuuri elää vahvimpana Suomessa juuri Uudellamaalla. Sieltä nousevat tulevaisuuden menestystarinat.

Palkinnot julkistetaan marraskuussa

Päätökset palkittavista tekee asiantuntijaraati, jossa ovat edustettuina Uudenmaan liitto, Uudenmaan ELY-keskus, alueen yrittäjäjärjestöt sekä Helsingin seudun kauppakamari. Raadin puheenjohtajana on Helsingin Yrittäjien Sarianne Reinikkala. Valinnat julkistetaan marraskuussa Uudenmaan Maakuntaparlamentissa.

Valinnassa painotetaan yrityksen liikeidean omaperäisyyttä, hallittua ja kannattavaa kasvua sekä yrityksen vaikutusta seudun työllisyyteen ja tuote- ja palvelutarjontaan. Ansioiksi lasketaan myös aktiivinen toiminta yrittäjyyden ja yrittäjien yhteistyön edistämisessä. Start up -yrittäjyyttä arvioidaan liikeidean innovatiivisuuden sekä kasvun ja kansainvälistymisen näkymien perusteella.

Perinteisiä yrittäjätunnustuksia on jaettu Uudellamaalla jo yli 20 vuotta. Viime vuonna palkittiin laatuun ja omaperäiseen liikeideaan luottava Konditoria pH7 Oy Tuusulasta ja innovatiivinen spray-tuotteiden aerosolipakkaamo Pentisol Oy Järvenpäästä.

Lisätietoa ja lomake ehdotuksia varten löytyy Uudenmaan liiton verkkosivuilta

Lähde: Uudenmaan liitto