Työhyvinvointi

Valtakunnallinen mielenterveysviikko 21.-27.11.16

16.11.2016 klo 7:00

Valtakunnallinen mielenterveysviikko nostaa joka vuosi esiin ajankohtaisia mielenterveysteemoja. Tänä vuonna se haastaa ihmisiä erilaisuuden kohtaamiseen sekä valtakunnallisin että paikallisin aihein. Haaste alkaa jo kansainvälisenä suvaitsevaisuuden päivänä 16.11.16.

16.11. #oletkosinut-kampanja alkaa

Mielenterveyspoolin 21 järjestön yhteiskampanjan suojelijana on muusikko Mikko Kuustonen.

Kampanja sosiaalisessa mediassa: #oletkosinut #okejfördej

20.11. Sytytä kynttilä 2016!

Kynttilätapahtumia itsemurhan tehneiden muistoksi on järjestetty eri puolilla Suomea jo 25 vuotta.

21.11. Psykiatrinen hoitotahto uuteen kuosiin Lapista alkaen

Mikä on psykiatrinen hoitotahto? Onko sillä merkitystä meille jokaiselle? Milloin sellainen kannattaisi tehdä ja kenen? Mikä sen painoarvo on?

22.11. Mielenterveysmessut, Hyvän mielen lähettiläs 2017 ja Digipelit hyötykäyttöön mielenterveyskuntoutuksessa

Hyvän mielen lähettiläs 2017. Kuka seuraa lähettiläänä Tuomas Kyröä, Pertti Salovaaraa, Ismo Leikolaa, Kristian Meurmania ja muita rohkeita ihmisiä, jotka ovat nostaneet mielenterveysongelmista selviytymisen julkiseen keskusteluun?

Digipelit hyötykäyttöön mielenterveyskuntoutuksessa. Mitä tutkimus kertoo hyödyistä? Miten pelejä jo sovelletaan käytäntöön? Missä kulkevat hyödyn ja haittojen rajat?

Messut sosiaalisessa mediassa: #mielenterveysmessut

Mielenterveyden keskusliitto sen jäsenyhdistykset ja yhteistyökumppanit järjestävät eri puolilla Suomea tapahtumia ja tempauksia, esimerkiksi seminaareja, mielenterveyskävelyjä, iltamia, konsertteja ja lausuntailtoja.

Lähde ja lisätietoja: www.mtkl.fi