Työhyvinvointi

Uusi KonMari ilmestyy marraskuussa

4.11.2016 klo 7:00

Huippusuosioon noussut ensimmäinen KonMari-kirja saa jatkoa. Ensimmäistä kirjaa myyty jo yli 50 000 kappaletta.

Maailmanlaajuisen huippusuosion saavuttanut, japanilaisen Marie Kondon KonMari-kirja saa jatkoa. Bazar Kustannuksen julkaisema uutuusteos KonMari – Iloa säkenöivä järjestys (suom. Päivi Rekiaro) ilmestyy 17. marraskuuta.

Edellinen teos KonMari – Siivouksen elämänmullistava taika synnytti maailmanlaajuisen ilmiön. KonMari-kirjoja on myyty maailmalla yhteensä jo yli seitsemän miljoonaa kappaletta. Tehokkaita menetelmiä kodin sekä elämän uudelleenjärjestelyyn sisältänyt ensimmäinen KonMari-kirja on Suomessakin ylittänyt 50 000 myydyn kappaleen rajan. Kirja ilmestyi suomeksi alun perin helmikuussa 2015, ja se julkaistiin jättipokkarina keväällä 2016. Teos on saatavilla myös suosittuna e-kirjana.

KonMarin suosio jatkuu huimana, sillä se oli lokakuussa 2016 edelleen Helmet-kirjastojen halutuin kirja. Myös Facebookin Konmari Suomi -ryhmässä on yli 25 000 jäsentä.

Uutuusteos KonMari – Iloa säkenöivä järjestys tarjoaa uusia ja tarkempia ohjeita kodin järjestyksen ylläpitämiseen. Käytännöllinen opas sisältää vaihe vaiheelta eteneviä ohjeita, jotka on jaettu eri kategorioihin. Lisäksi kirja vastaa kysymyksiin, joita lukijoille on herännyt ensimmäisen kirjan jälkeen. Uutta kirjassa on myös piirroskuvitus.

Japanilainen Marie Kondo (s. 1985) alkoi opiskella siivoamista 15-vuotiaana. Nykyään hän johtaa menestyvää ammattijärjestämisen yritystä, joka muuttaa kodin kaaoksesta rauhan ja kauneuden tyyssijaksi. Kondo asuu Tokiossa miehensä ja yksivuotiaan tyttärensä kanssa.

Lähde: Bazar Kustannus