WeWorkin perustaja, toimitusjohtaja Miguel McKelvey antoi vinkkejä kuinka toimistosta saa parhaat työtehot irti. Hän on perustanut 56 toimistoa, joista tekijät voivat vuokrata työtilan.

1. Luo toimistoon hyvä tunnelma

Onnellisuus ja positiivisuuden tunne ovat tuottavuuden perusta. Hyvä fiilis välittyy esimerkiksi värikkäiden, luovien ja inspiroivien sitaattien avulla, joita on levitelty ympäri toimistoa. Myös erilaiset kuvat inspiroivat.

2. Valoa huoneeseen

Luonnonvalon niukkuus voi olla monissa toimistoissa ongelma. Valon määrää voi lisätä esimerkiksi läpikuultavien pintojen, kuten lasiseinien avulla. Myös kirkasvalolamput auttavat.

3. Vaali vastuullisuutta

Seinien poistaminen lisää tietyllä tapaa vastuullisuutta. Vaikka toimistossa työskentelevät eivät olisikaan saman työnantajan leivissä, tehokkuuteen auttaa se, että työskentelee ihmisten ympäröimänä.

4. Se yllättävä elementti

Luovuutta voi ruokkia lisäämällä odottamattomia asioita sisustukseen, esimerkiksi installaatioita ja taidetta.

5. Ei kohtaamisia sattumanvaraan

Nouse tuolistasi usein ja keskustele sähköpostiviestien sijana. Näin on paljon todennäköisempää törmätä työntekijöihin, joihin et muuten törmäisi. Samalla voit nähdä päivänvaloa ja (mahdollisesti) virkistävää taidetta.

Lähde: Time