Työuran alussa

Työtä nuorille

10.12.2015 klo 16:38

Monissa myymälöissä on erityistä vauhtia tällä hetkellä, kun joulukauppa käy vilkkaana. Tokmanni kantaa vastuunsa nuorten työllistämisestä ja onkin palkannut toista sataa jouluapulaista ympäri Suomen. Myös vakituinen henkilökunta saa tehdä mahdollisuuksien mukaan lisätunteja.

Tokmanni kantaa vastuuta nuorten työllistämisestä ja syrjäytymisen ehkäisemisestä työllistämällä jouluapulaisiksi erityisesti nuoria. He keräävät arvokasta työkokemusta auttamalla muuta henkilökuntaa muun muassa tuotteiden hyllyttämisessä ja hintainformaation esillepanossa sekä asiakkaiden opastamisessa. Tokmannin Mäntsälässä sijaitsevassa logistiikkakeskuksessa työskentelevät jouluapulaiset auttavat pääosin tuotteiden keräilyssä.Jouluapulaiset ovat aloittaneet työnsä pääsääntöisesti marraskuun aikana.

Monet nuoret ottavat ensimmäisiä askeliaan työelämässä kaupan alalla. Tokmanni palkkaa joulun lisäksi apuvoimia myös muiden myyntisesonkien aikana, ja esimerkiksi kesäisin. Yritys onkin alueensa merkittävimpien työllistäjien joukossa monella paikkakunnalla. Lisäksi myymälät tarjoavat mahdollisuuksia kartuttaa työkokemusta työharjoittelun, kuten esimerkiksi opintoihin kuuluvien työssäoppimisjaksojen, TET-harjoittelujen ja työkokeilujen avulla.

Lisätietoja:
Saara Korpelainen
Henkilöstöjohtaja
Puh. 020 728 6520
saara.korpelainen(at)tokmanni.fi

Tokmanni on käyttötavaroiden myyntiin keskittynyt vähittäiskauppaketju. Noin 3 000 tokmannilaista helpottaa ihmisten arkea ja juhlaa tarjoamalla monipuolisen ja ajankohtaisen valikoiman kotimaisia ja kansainvälisiä merkkituotteita sekä muita laadukkaita tuotteita aina edulliseen hintaan. Yli 150:n eri puolilla Suomea sijaitsevan myymälänsä ja verkkokauppansa ansiosta Tokmanni on aina lähellä palvelemassa ihmisiä. Vuonna 2014 Tokmannin liikevaihto oli 734 miljoonaa euroa.