Työnhaku

Työnhakijan pikatreffit

24.2.2016 klo 9:04

Wanted! -rekrytointitapahtumassa työnhakija pääsee pikatreffeille.

Saranen Consulting järjestää ICT-alan ammattilaisille rekrytointitapahtuman Espoossa 8.3.2016. Osallistujille ja yrityksille maksuttomassa tapahtumassa tavoitteena on yhdistää alan ammattilaiset ja avoimet työpaikat. Työnhakijoille on tarjolla työnhakuun ja tulevaisuuden työhön liittyviä asiantuntijapuheenvuoroja, kohtaamisia työnantajien kanssa ständeillä, yritysesittelyitä sekä speed date-henkisiä pikahaastatteluja kahden kesken. Tapahtuma on saanut ensimmäisen ilmoittautumisviikon aikana lämpimän vastaanoton. Jo yli 180 työnhakijaa on ilmoittautunut mukaan.

Tulevaisuuden työntekijä -seminaari

Tapahtuman aloittaa Tulevaisuuden työntekijä -seminaari. Seminaarissa alustetaan työnhaun ja tulevaisuuden työn tekemisen teemoja mm. Googlen toimialajohtaja Jonna Toikan, Ohjelmistoyrittäjien Rasmus Roihan sekä Sovelton palvelupäällikkö Sami Leppäsen johdolla. Lisäksi rekrytoijat kertovat käytännön vinkkejä työnhakemiseen ja tekemiseen liittyen.

Pikatreffeille työnantajien kanssa

Seminaarin jälkeen rekrytointimessuilla työnhakijat voivat keskustella yritysten kanssa ständien lisäksi kahdenkeskisissä speed date -pikahaastatteluissa. Pikahaastattelut kiinnostavat sekä työnhakijoita että työnantajia, koska ne tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden kohdata kasvot vastatusten ja päästä kertomaan puolin ja toisin odotuksista ja osaamisista.

Työ ja tekijät kohtaavat

Saranen Consulting tekee työtä työmarkkinoiden tehokkaamman toimivuuden eteen. Perinteiset keinot eivät yksin riitä, joten he halusivat tällä tapahtumalla auttaa asian ratkaisemisessa.Tilanteessa, jossa avointen työpaikkojen ja työnhakijoiden määrät kasvavat samanaikaisesti, Saranen halusi mahdollistaa rekrytoivien yritysten ja työnhakijoiden kohtaamisen. On yhteinen etu, että useampi työ löytää nopeasti tekijänsä.

Saranen Consulting on rekrytoiviin koulutusohjelmiin, outplacement- sekä työnhakupalveluihin erikoistunut asiantuntijayritys. Autamme yrityksiä kasvamaan. Vuositasolla yli 350 yritystä löytää uusia työntekijöitä kauttamme. Toteutamme palvelumme tiiviissä yhteistyössä rekrytoivien yritysten sekä työhallinnon kanssa. Saranen Consulting Oy on osa Barona Groupia. www.saranen.fi

Lähde: Saranen Consulting