Uratarinat

Työn ytimessä: Yrittäjä Mira Kasslin

7.6.2016 klo 10:35

Mira Kasslin kertoo työstään kiinteistönvälittäjänä ja kauneushoitolan omistajana.

1) Taustasi: Miten päädyit alalle?

Olin aiemmin pankissa johtotehtävissä ja olen myös itse sijoittanut asuntoihin. Etsimme liiketilaa Kasslin LKV:lle ja samalla syntyi The Spa -kauneushoitola Hietalahdenrantaan. Tällä liikepaikalla on mielestäni sijainnut aina Helsingin paras kauneushoitola, jossa olen itsekin asioinut jo vuosia. Kauneushoitolan nimi vaihtui, sisustus uudistettiin, mutta yhteistyö Diego Dalla Palma -tuotesarjan kanssa jatkuu. Nyt omistan kauneushoitolan ja kiinteistönvälitysyrityksen.

The Spa tarjoaa monipuolisia kauneudenhoitopalveluja neljän kosmetologin voimin. Kasvo- ja vartalohoidot, kynnet ja injektiohoidot löytyvät saman katon alta. Spa Managerimme Suvi on hyvä esimerkki nuoresta, urallaan edenneestä henkilöstä. On mahtavaa työskennellä näin kunnianhimoisten ihmisten kanssa.

Kasslin LKV avattiin lokakuussa 2015. Se työllistää nyt seitsemän ihmistä. Kahden vuoden sisällä tarkoituksemme on kasvaa. Tavoitteena on, että Kasslin LKV:läisiä olisi parin vuoden päästä 25.

2) Mitä työsi pitää sisällään?

Olen Kasslin LKV:n toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä ja The Span omistaja. Yksikään päiväni ei ole samanlainen. Päivääni mahtuu johtotehtäviä, asuntojen välitystä ja paperihommia, erilaisia projekteja ja yhteistyökumppanien tapaamisia. Työni vaatii itsensä johtamisen taitoja. Niitä edellytän myös työntekijöiltämme.

3) Millaisia työpäiväsi ovat?

Olen 24/7 eli aina töissä. Viime yönä vastasin sähköposteihin vielä kello 1.00. Yritän silti nukkua riittävästi.

4) Mikä on parasta työssäsi?

Välittäminen on ihanaa! Yrittäjän elämään kuuluu niin vastuu kuin vapauskin. Olen elämänjanoinen. Nautin vaihtuvista tilanteista, uusista projekteista jne.

5) Mikä on haasteellisinta työssäsi?

Jatkuvaa muutosta on osattava sietää tässä ammatissa. Välillä joutuu myös miettimään, tekeekö rahaa vai viettääkö aikaansa esim. perheen kanssa. Tässä työssä on paljon mahdollisuuksia ja ekstraakin voi ansaita, jos niin haluaa. Asuntokauppa on ailahtelevaa; siihen vaikuttavat markkinatilanne, uutisointi, ihmisten fiilikset, sää…hyvin monet asiat.

6) Miten vietät vapaa-aikaasi?

Urheilen jonkin verran ja vietän aikaa perheeni ja ystävieni kanssa.

7) Miten neuvoisit alasta haaveilevaa?

Peruskoulutuksen tulee olla kunnossa, samoin yleissivistyksen. Kiinteistönvälittäjän pitää tietää lähes kaikesta. Hyvät kommunikaatiotaidot ovat ehdottomat, ja psykologisesta silmästä on etua. Pitkäjänteisyys ja paineensietokyky ovat todella tärkeitä. Ala tarjoaa huikeita mahdollisuuksia, mutta töitä on jaksettava paiskia reippaasti.

www.thespa.fi

www.kasslin.com