Annica Holberg kertoo työstään plastiikkakirurgisen klinikan sihteerinä.

1) Taustasi: Miten päädyit alalle?

Cidesco maskeeraajan tutkintoni jälkeen työskentelin ensin kosmetiikkakonsulenttina L´oréalilla,  jonka jälkeen vastasin Lumenen tapahtumamarkkinoinnista ja olin sponsorointikohteiden yhteyshenkilö lähes kymmenen vuoden ajan. Markkinointiviestintä kokemusta sain työskennellessäni viestintätoimisto Hill and Knowltonilla. Maahantuonnista ja myynnistä sain kattavan kokemuksen työskennellessäni Icy Formissa. Intohimoni kauneuteen ja halu haastaa itseni uuteen tehtävään vei plastiikkakirurgiselle klinikalle LaClinique Dianaan. Työn tekeminen ja itseni haastaminen on ollut minulle paras koulu.

2) Mitä työsi pitää sisällään?

LaClinique Dianassa hoidan klinikan juoksevia asioita, ajanvarauksia ja vastaanotan asiakkaat. Pidän kirjoittamisesta ja luovasta työstä, joten markkinointikampanjoiden suunnittelu ja toteutus sopii minulle. Tartun myös moppiin ja hoidan klinikan siivouksen sekä tekstiilihuollon. Lisäksi hoidan yrityksen pr:ää ja lehdistösuhteita.

3) Millaisia työpäiväsi ovat?

Periaatteessa työaikani on toimistoaikaa, mutta joustan työajoissa tarvittaessa, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman sujuvasti. Leikkaukset suoritetaan yleensä aamusta, joten tulen aina hyvissä ajoin valmistelemaan paikat ennen hoitajien ja kirurgin saapumista.

4) Mikä on parasta työssäsi?

Parasta työssäni on kontakti asiakkaisiin ja mukava työilmapiiri. Viihdyn työssäni hyvin, sillä työni on itsenäistä. On mukava saada positiivista palautetta asiakkailta ja esimieheltä. Meillä on pieni klinikka ja teemme työtämme suurella sydämellä ja intohimolla sekä yrittäjämäisellä otteella. Minusta on hienoa luoda luottamuksellinen suhde potilaisiin ja olla osana heidän matkaansa kohti tyytyväisempää minäkuvaa.

5) Mikä on haasteellisinta työssäsi?

Jokainen toimenpide on ainutlaatuinen ja elän vahvasti jokaisen potilaan tunnetiloissa mukana. Tehtävänäni on tukea ja auttaa sekä omaa henkilökuntaa että potilaita. Hyvä ja avoin kommunikointi auttaa monessa tilanteessa.

6) Miten vietät vapaa-aikaasi?

Vapaa-aikani kuluu perheen parissa. Omille harrastuksille jää valitettavan vähän aikaa.

7) Miten neuvoisit alasta haaveilevaa?

Uskon, että työssäni tarvittavia tärkeimpiä ominaisuuksia ovat herkkyys ja hienotunteisuus yhdistettynä alan vahvaan kokemukseen. On tärkeää omata kaupallinen ajattelutapa yhdistettynä kauneuden tuntemukseen. Myös psykologian tuntemus on eduksi. Elämässä ei pidä olla liian ronkeli työn suhteen, sillä kaikki työnteko opettaa ja kasvattaa ihmisenä. Mitä  monipuolisempi työkokemus on, sitä enemmän sinulla on annettavaa. Myös nöyryys ja toisten ihmisten kunnioittaminen ovat tärkeitä ominaisuuksia jotka kantavat elämässä. Luota itseesi ja vahvista parhaita puoliasi. Ja mikä tärkeintä, ole positiivinen!

Lisää uusi kommentti

To prevent automated spam submissions leave this field empty.