Työmyyrä on Johanna Ristimäen luoma työelämäsarjakuva, joka julkaistaan Oikotie Työpaikat -sivustolla ja Facebookissa aina keskiviikkoisin.

Kommentit

27

??

Mikä on tämän stripin tarkoitus? Kertoa ettei työhakemukseen kannata laittaa sitä FB posea ? Kertoa että naiset yleensä laittaa näitä kuvia? Että kuva ei kerro todellisuudesta? Henk koht mielipiteenä: TE toimisto voisi kertoa kaikille työnhakijoille, että jos hakemukseen pyydetän kuvaa, niin sen kuvan olisi hyvä olla koulukuva-tyyppinen neutraali otos. Ellei siis hae erityisesti ulkonäköä korostavaan työhön, jolloin tilanne on eri.
27

jakke1122

Mä en pärstääni Cv:hen tai työpaikkahakemukseen laita. Pitäähän sitä jotaki jännitystä sillä rekrytoijallakin olla että, hmmm, miltäköhän tuo tyyppi mahtaa näyttää, no kutsumpa sen haastatteluun niin se sekviää.
28

Kääkkis

Luulis, että se kuva ei nykypäivänä sais vaikuttaa suuntaan tai toiseen, ettei mee jonkinsortin syrjimiseks.
23

Ville

Joo ei sais, mutta vaikuttaahan se.
23

Anonyymi

Itse asiassa ei ihan tyhmä ollenkaan. Viehättävät ihmiset pärjäävät myös työelämässä paremmin. Mutta vaikka olisi ihan itsensä näköinen, kannattaa lähettää hyvä, hyvin otettu kuva jossa on siisti ja edukseen.
20

Zara

Minkä tutkimuksen mukaan "hyvännäköisyys" vaikuttaa työuraan positiivisesti? Ja miten se "hyvännäköisyys" tässä tapauksessa on määritelty?
21

Psykologiaa

Psykologiset tutkimukset yleensä https://www.psychologytoday.com/blog/games-primates-play/201203/the-truth-about-why-beautiful-people-are-more-successful
31

Pohjoisen tyttö

Mun mielestä tää oli hauska!
10

Öööö

Hakemukseen ei kannata laittaa kuvaa duckfacesta, ellei hae töihin eläintarhaan.

Lisää uusi kommentti

To prevent automated spam submissions leave this field empty.