Työmyyrä on Johanna Ristimäen luoma työelämäsarjakuva, joka julkaistaan Oikotie Työpaikat -sivustolla ja Facebookissa aina keskiviikkoisin.

Kommentit

49

Shame on you!

Siis anteeksi mitä, pilkkaatteko te sitä, että joillakin on selkäkipuja? Tää ei oo mikään vitsi? Toi mitä sarjiksessa on kuvattu vitsinä oli mun todellisuus vuoden ajan edellisessä työpaikassani jossa olin kiusattu ja syrjitty kroonisen selkäsairauteni vuoksi. Siinä ei ollut mitään hauskaa, välillä ahdistus oli niin suuri, että menin itkemään vessaan kun ei vaan jaksanut kipuja ja kiusaamista, kävin työterveys-psykologilla ja lopulta pääsin tästä kun lähdin uudelleen opiskelemaan. Miksi lisäätte ennakkoluuloja selkäsairaista?
41

P_S

Olisit käynyt salilla. Ite kärsin töissä jatkuvasti selkä ja niskasäryistä. Aloin käymään salilla ja nyt kestää olla töissä kipeyttämättä paikkoja
24

jumppapurana

Justiinsa. Mites jos ne selkäkivut ovat alkaneet salitreenin takia?
27

Valkokaulustyöläinen

Sympatiat toki selkäkivuista kärsiville, mutta pointti sarjiksessa taisi olla ennemminkin se, että ainainen valitus (yleensä samasta asiasta) on rasittavaa. On muitakin valituksen ongelmia kuin selkäkivut, ja niistäkin aiheista saa sitten kuulla joka päivä, eikä niiden hyväksi voi itse tehdä mitään.
40

Neal

Siis voi hyvää päivää! Olen pahoillani puolestasi, olet joutunut kestämään työpaikkakiusaamista ja elämään kipujen kanssa. Sen takia ihmettelenkin (koska tämä on sinulle läheinen aihe), miten et pysty suhtautumaan asiaan huumorilla? Ajattelisin, että aiheisiin, jotka ovat lähellä omaa elämää, olisi helppo samaistua. Lisäksi mielestäni sarjakuvassa otettiin kantaa lähinnä sähköpöytiin ja niiden yleistymiseen, eikä selkävaivoihin... Toivottavasti et pahoittanut mieltäsi myös minun kommentistani, sillä se ei ollut minun päämääräni. Voimia sinulle selkäkipujen voittamiseksi!
35

Kivunpoistaja

Särkylääke?
24

Välilevy

Jo on taas viisaita kommentteja. Särkylääkkeillä ei tee yhtikäs mitään, jos on kunnon selkäkivut, lääkäri määräsi vahvimmat lääkkeet mitä markkinoilta löytyy ja niitä sai napostella kuin karkkeja. Punttisalilla olisi rikkonut selän vielä pahemmin. Pikkuhiljaa fysioterapian kautta ja omatoimisella kevyellä harjoittelulla saanut selän jo siihen kuntoon, että vuoden kestävän kivun kanssa aikanut pärjäämään ja päässyt työelämään. Toivoisi vaan että jonain päivänä olisi täysin kivuton selkä.
5

Ööööö

Ja pointtihan oli siis se, että rinnastus sähköpöytä-sähkötuoli on vanhaakin vanhempi vitsi.

Lisää uusi kommentti

To prevent automated spam submissions leave this field empty.