Kuukauden katsotuin

Toukokuun katsotuin: Sales Coordinator Primehotelsille

6.6.2019 klo 17:06

Toukokuun katsotuin työpaikkailmoitus oli Primehotelsin ilmoitus, jossa haettiin Sales Coordinatoria.

1. Miten päädyitte ilmoittamaan Oikotiellä? Millaista palautetta saitte ilmoituksesta?

Oikotie on erittäin tunnettu ja hyvin kattava työnhakukanava. Tavoitteenamme oli saada ilmoituksemme levitettyä mahdollisimman laajalle, joten Oikotie oli luonnollinen valinta.

2. Miksi arvelette ilmoituksenne/työtehtävänne kiinnostaneen hakijoita?

Primehotels on kasvava ja dynaaminen yritys, jonka arvot ja asenne ovat kohdillaan. Ilmoituksessammekin se jo sanotaan – karsastamme hierarkiaa ja pönötystä, meillä asenne ratkaisee. Uskon arvomaailmamme ja asenteemme houkuttelevan hakijoita, jotka sopivat Priimaperheeseemme hienosti.

3. Mikä yllätti teidät tässä rekrytointiprosessissa?

Hakemusten määrä. Saimme todella paljon erinomaisia hakemuksia hyvinkin lyhyessä ajassa, vaikka kyseessä olikin osa-aikainen työtehtävä. Oli hienoa huomata, kuinka paljon kiinnostusta ilmoitus herätti.

4. Tulevaisuuden suunnitelmat > rekrytointitarpeet ja tavoitteet?

Primehotelsilla on kunnianhimoiset kasvutavoitteet, jota toteuttamaan tarvitsemme vahvistusta eri tiimeihimme. Toimintamme laajentuessa voimakkaasti uusia tehtäviä tulee jatkossakin hakuun.

5. Mitä työnantajakuva merkitsee yrityksellenne ja miten se on teillä hoidettu?

Työnantajakuva on meille erittäin tärkeä, sillä haluamme, että meille hakevat ja meillä pysyvät alan parhaat ammattilaiset. Haluamme tarjota viihtyisän työpaikan, jossa jokainen saa olla oma itsensä osana Priimaperhettämme. Rekrytointiprosesseissa tavoitteemme on olla mahdollisimman avoimia ja kommunikoida aktiivisesti myös ei-valittujen hakijoiden kanssa.

Kysymyksiin vastasi Sales Team Lead & Project Support Marianna Valve.

Lista kuukauden katsotuimmista ilmoituksista löytyy Oikotie Työpaikkojen Markkinatieto-sivulta.