Työuran alussa

TEDxYouth Suomessa toista kertaa

25.1.2016 klo 11:12

Helsingissä järjestetään 28.1.2016 Suomen kaikkien aikojen toinen TEDxYouth -tapahtuma.Yli 15-vuotiaille suunnattu puhetapahtuma tarjoaa tylsien luentojen sijaan elämyksellisiä puhe-esityksiä, jotka herättävät ajatuksia ja auttavat katsomaan maailmaa uudesta näkökulmasta.

TEDxYouth@Kolmikulma-tapahtumassa lavalle nousee 11 toinen toistaan mielenkiintoisempaa puhujaa yhteiskunnan eri aloilta. Mukana on muun muassa säveltäjä, huippumalli, ex-urheilija, tutkija, palkittu toimitusjohtaja sekä suosittu bloggaaja. TEDx:in perinteeseen kuuluu, että puhujien henkilöllisyys pidetään salassa viimeiseen asti.

Teemana pelko ja rohkeus

Tapahtuman teemana on pelko ja rohkeus. Moni nuori kokee epävarmuutta talousongelmien ja leikkauspuheiden sävyttämän tulevaisuuden edessä. Tapahtumaan valittiin siis aihe, jolla halutaa rohkaista nuoria luottamaan itseensä epävarmuustekijöistä huolimatta. Tarkoituksena on, että puheet tarjoavat esimerkkejä siitä, miten erilaisilla tavoilla omia unelmiaan voi toteuttaa.

Kulttuuriareena Gloriassa järjestettävää tapahtumaa voi seurata suorana myös netissä. Esimerkiksi kouluissa tapahtuman yhteyteen on helppo järjestää oma katselutilaisuus, jossa seurataan livelähetystä.

Mikä TEDx?

TEDx on vapaaehtoisvoimin järjestettävä tapahtuma, joka perustuu kansainväliseen TED- konseptiin (Technology, Entertainment, Design). TEDxYouth on suunnattu nuorille ja sen puheenvuoroissa keskitytään erityisesti nuoria kiinnostaviin teemoihin. Tapahtuman järjestämistä tukevat muun muassa Suomen Lukiolaisten Liitto, Pääkaupunkiseudun partiolaiset, Helsingin nuorisoasiainkeskus, Metropolia-ammattikorkeakoulu, Helsingin yliopisto ja DNA.

Nettisivut: tedxkolmikulma.com

Facebook:www.facebook.com/tedxkolmikulma

Twitter ja Instagram: TEDxKolmikulma