Kuukauden katsotuin

Tammikuun katsotuin: Suomen Salibandyliitto, MM2020 kisaprojektin markkinointipäällikkö

4.2.2019 klo 20:44

Tammikuussa markkinoinnin ja mainonnan katsotuin ilmoitus Oikotie Työpaikoilla oli Suomen Salibandyliiton MM2020 kisaprojektin markkinointipäällikkö. Nostamme välillä esiin myös toimialakohtaisesti katsotuimpia ilmoituksia.

1. Miten päädyitte ilmoittamaan Oikotiellä? Millaista palautetta saitte ilmoituksesta?

Oikotie on arvostettu alusta työnhakijoiden keskuudessa ja uskoimme, että saamme tätä kautta hyviä ammattimaisia hakemuksia. Olemme käyttäneet Oikotietä aiemminkin rekrytointiprosesseissamme ja onnistuneet tavoittamaan hyvän määrän hakijoita. Palautetta hakemuksestamme emme ole saaneet.

2. Miksi arvelette ilmoituksenne/työtehtävänne kiinnostaneen hakijoita?

Salibandyn kotikisat Helsingissä vuonna 2020 ovat vuoden ylivoimaisesti suurin urheilutapahtuma Suomessa. Tämän kokoluokan urheilutapahtumat kiinnostavat alan ammattilaisia etenkin urheilupiireissä. Tarjolla on upea mahdollisuus päästä osalliseksi mielenkiintoista projektia huippu-urheilun parissa. Tehtävä on monipuolinen ja tarjoaa myös paljon vastuuta tekijälleen. Lisäksi miesten MM-kulta joulukuussa 2018 Prahan kisoissa toi varmasti lisäbuustia kiinnostukselle MM-kisaprojektia kohtaan.

3. Mikä yllätti teidät tässä rekryprosessissa?

Hakijoiden taso oli erittäin kova ja hyviä hakijoita oli paljon. Toki tämä oli jossain määrin odotettavissa, mutta olimme erityisen tyytyväisiä hakemusten tasoon ja panostukseen hakijoiden puolelta.

4. Millaisia rekrytointitarpeita teillä on jatkossa?

Tulemme rekrytoimaan MM-kisaorganisaatioon vielä lisää tekijöitä ennen kisoja. Tavoitteena kasata huipputiimi, jonka avulla luomme kaikkien aikojen MM-kisat Helsingissä joulukuussa 2020.

5. Mitä työnantajakuva merkitsee yrityksellenne ja miten se on teillä hoidettu?

Salibandy haluaa lajina olla rohkea, edelläkävijä, yhteisöllinen ja intohimoinen. Haluamme, että myös työnantajakuvamme on samanlainen. Se toteutuu parhaiten siten, että jokapäiväisessä toiminnassamme toimimme ja teemme päätöksiä tällä asenteella.

Suomen miesten salibandymaajoukkue voitti maailmanmestaruuden Prahassa joulukuussa 2018. Suomi puolustaa MM-kultaa vuonna 2020 Helsingissä pelattavissa kotikisoissa. Kuva: Salibandyliitto

Kysymyksiin vastasi Salibandyliiton MM2020-projektin tapahtumajohtaja Hanne Pirkola.

Lista kuukauden katsotuimmista ilmoituksista löytyy Oikotie Työpaikkojen Markkinatieto-sivulta.