Tähtäimessä toimiva työelämä ja ansaitut eläkepäivät

Uudistuva työeläketoimija Keva palvelee asiakkaita lähellä arkea.

"Täällä tunnetaan suomalaisen julkisen alan ammatit", tiivistää Kevan työelämäasiantuntija Laura Rinne hymyillen. "Yli miljoonan suomalaisen toimiva työelämä ja hyvin ansaitut eläkepäivät on tehtävä, jonka puolesta me kevalaiset paiskimme töitä. Työtä tehdään koko Suomelle, suurella sydämellä. Me olemme samalla puolella asiakkaan kanssa."

Keva rakentaa hyvinvointia ja on mukana kehittämässä julkista työelämää ja eläkejärjestelmää koko Suomen hyödyksi. Julkinen sektori on murroksessa. Toimintoja yhtiöitetään ja yksityistetään. Digitalisaatio luo uusia mahdollisuuksia sekä työnantajien että työntekijöiden arkeen.

Joka viides suomalainen on Kevan asiakas. Siksi Kevassa tiedetään, mitä kouluissa, sairaaloissa, virastoissa tai vaikkapa palo- ja pelastusasemilla tapahtuu. Ylivoimainen tieto ja kokemus julkisen alan ammateista on otettu käyttöön, ja niiden pohjalta kehitetään digitaalisia palveluja. Kevan palveluiden avulla voidaan muun muassa vähentää sairauspoissaoloja ja pidentää työuria. Työnantajille on tarjolla esimerkiksi pian avattava Avaintiedot-palvelu, palkansaajille sekä eläkkeenhakijoille monipuoliset verkkopalvelut ja eläkkeensaajille mobiili työeläkekortti.

Muutosten keskellä perusasiat pysyvät: työn ilosta ja työkyvystä kannattaa pitää huolta. Tämä säästää selvää rahaa ja eläkettäkin karttuu. Keva on myös kärsivällinen sijoittaja, joka katsoo sukupolvien päähän. Sijoituksia hoitavat asiantuntijat ovat maailmanluokan kärkeä. Kevalla on hoidossa 50 miljardia euroa eläkevaroja ja rahalle haetaan parasta pitkän aikavälin tuottoa. Lasten ja lastenlastenkin arjen ja eläkkeiden turvaksi.

Sata tarinaa Suomesta on Sanoman tuottama mainossarja, joka esittelee suomalaisten yritysten ja tuotteiden kiehtovia tarinoita – juhlavuoden kunniaksi.