Talous ja raha

Suomi100 innostaa uusia tuotteita markkinoille

26.1.2017 klo 14:54

Suomi100 -juhlavuosi innoittaa monia uusia tuotteita ja innovaatioita markkinoille.

Esimerkiksi Katri Helena Suomi Finland Collection -mallisto tuo esiin palan suomalaista, sinivalkoista sielunmaisemaa. Katri Helena Suomi Finland Collection sai alkunsa, kun Tammer‐Tukun suunnittelija Hannele Kiviniemellä virisi ajatus Suomi100 ‐kuosista ja ‐tuotteista. Ajatuksesta kasvoi nopeasti idea Suomen luonnon ainutlaatuisuutta toistavasta mallistosta, jonka keulakuvana toimisi itseoikeutetusti koko kansan rakastama Suomi‐ikoni Katri Helena.

Inspiroivan yhteistyön tuloksena syntyi kuosi

Suunnittelun lähtökohtina ovat olleet sekä Katrin Helenan että Hannele Kiviniemen yhteiset kiinnostuksen kohteet: suomalainen luonto, metsät, järvet ja tähtitaivas. Koemme, että tämä metsäistä järvimaisemaa mukaileva kuosi yhdistettynä Katri Helenan edustamaan harmoniseen sinivalkoisuuteen.

Kuosin ympärille kasvoi vähitellen monipuolinen mallisto, jonka tuotteet valittiin tarkoin yhteistyössä Katri Helenan ja Tammer‐Tukun tiimin kanssa. Kokoelman tuotteet sopivat kodin sisustukseen, keittiöön ja saunaan. Kokoelmasta löytyvät myös ajattoman klassiset asusteet.

Merkittävä työllistävä vaikutus

Katri Helena Suomi Finland Collection ei olisi syntynyt ilman vahvaa kotimaista työpanosta, se on työllistänyt jo syntyessään kymmeniä eri alojen ammattilaisia. Malliston tuotteilla onkin Design from Finland ‐merkki osoituksena tästä vahvasta suomalaisesta osaamisesta.

Katri Helena Suomi Finland Collection on erinomainen esimerkki Tammer‐Tukun vahvasta kokemuksesta kuluttajatuotteiden suunnittelussa ja brändäämisessä.

Lisätietoja: www.katrihelenacollection.fi

Mikä Tammer‐Tukku?

Tammer-Tukku on vuonna 1954 perustettu yksi Pohjois‐Euroopan johtavista kuluttajatuoteyhtiöistä. Jatkuvasti uusiutuva, lähes 20.000 tuotenimikettä sisältävä valikoima kattaa kuluttajan tarpeet hittituotteista kotona päivittäin käytettäviin tuotteisiin. Jo kolmannessa polvessa toimiva perheyritys työllistää lähes 200 kuluttajatuoteammattilaista. Yhtiön liikevaihto on noin 89 milj. €. Tammer‐Tukun tunnetuimmat omat tuotemerkit ovat Rentosauna, Mustang ja Maku Kitchen Life. Tammer‐Tukku jakelee Suomessa myös muun muassa seuraavia kansainvälisiä tuotemerkkejä; Hasbro, Shell, Black + Decker ja Red Bull.

www.tammertukku.fi

Lähde: Tammer-Tukku