Työnhaku

Suomen parhaat työpaikat

13.2.2017 klo 13:28

Suomen parhaat työpaikat vuonna 2017 on listattu.

Great Place to Work listasi vuoden 2017 parhaat työpaikat. Suurten työpaikkojen sarjassa parhaimmat olivat Scandic Hotels, Musti ja Mirri, Elisa, McDonald's-ketju sekä Antell. Keskisuurista työpaikoista parhaimmat olivat Gofore, Nitor, Pipelife Finland, Visma Solutions, Wunder Finland, Pohjolan LVIturva, Sievo ja Dittmar & Indrenius. Pienten työpaikkojen parhaimmistoa olivat Amgen, ZEF, SICK, Fraktio, Anders Innovations ja Integrata.

Scandic Hotels oli kilpailussa mukana ensimmäistä kertaa. Asiakaspalvelu ei voi olla erinomaista, elleivät työntekijät viihdy töissä. Yhtiön henkilöstöedut ovat toimialan parhammistoa. Yhtiössä on mm. sisäinen Facebook ideoiden vaihtamiseen ja viestintään. Johtoryhmä tutustuu työntekijöihin keikkailemalla yrityksen eri töissä.

Tamperelaisen ohjelmistoyhtiö Goforessa kovan tason ammattilaisuus yhdistyy rentoon ilmapiiriin. Organisaatio on litteä ja kuka tahansa uskaltaa sanoa mistä tahansa. Yhdessä tekemistä sovelletaan kaikkeen tekemiseen, kuten rekrytointeihin. Henkilökunta on saanut valita yhden jäsenen yhtiön hallitukseen. Espoossa toimivassa lääkeyhtiö Amgenissa on kalifornialainen yrityskulttuuri: tavoitteet ovat tiukat, mutta meininki rentoa. Työntekijät ovat mm. Amgenin osakkeenomistajia ja työhyvinvointiin panostetaan paljon.

Lähde: Talouselämä