Työnhaku

Suomen houkuttelevin terveysalan työnantaja

28.4.2017 klo 7:00

Terveydenhoitoalan opiskelijoiden mielestä Suomen houkuttelevin työnantaja on Terveystalo - jo neljättä vuotta peräkkäin.

Työnantajamielikuvaa tutkivan Universumin kyselytutkimukseen vastasi yli 13 000 opiskelijaa 40 eri korkeakoulusta. Vuosittainen kysely tehtiin lokakuun 2016 ja helmikuun 2017 välillä.

Universumin tutkimuksesta käy ilmi, että nuorille työn merkityksellisyys on todella tärkeää. Terveydenhuollossa tehdään arvokasta työtä, jossa pääsee vaikuttamaan suoraan ihmisten hyvinvointiin ja elämänlaatuun. Uskon, että tämä motivoi vahvasti montaa nykyistä ja tulevaa alan ammattilaista.

Terveystalo on menestynyt myös muissa viimeaikaisissa arvioinneissa. Pitkäjänteinen työ terveydenhuollon laadun ja vaikuttavuuden kehittämiseksi toi Terveystalolle ensimmäisen sijan kansainvälisessä Healthcare Business Model Innovation Awards 2017 -kilpailukategoriassa Best use of digital health. Syksyllä 2016 Terveystalo valittiin Suomen arvostetuimmaksi lääkäriasemaksi Brändien arvostus -tutkimuksessa.

Lähde: Universum