Työhyvinvointi

Seis unettomuudelle ja stressille

9.10.2015 klo 14:18

Kun stressi painaa päälle, unikaan ei maistu. Myös hartiat jumiutuvat ja olo on tukala. Kokeile stressin ja unettomuuden selättämiseksi uusia keinoja!

Kotimainen Neurosonic-menetelmä perustuu matalataajuiseen värähtelyyn. Jo 10 minuuttia Neurosonic-divaanilla kesken työpäivän rentouttaa ja auttaa kehoa palautumaan. Neurosonic-menetelmä kehitettiin alunperin unettomuuden hoitoon. Oikeat taajuusalueet ja hoito-ohjelmat vaikuttavat autonomiseen hermostoon ja rauhoittavat stressaantuneen kehon nopeasti.

Käytetty taajuusalue on turvallinen ja luonnollinen, eikä sillä ole sivuvaikutuksia. Koko kehon värähtely on todella rentouttavaa ja se vaikuttaa myös aineenvaihduntaan sekä verenkieroon, jolloin palautuminen fyysisestä sekä psyykkisestä rasituksesta nopeutuu.

Professori Markku Partisen työryhmän primääriunihäiriöitä käsittelevässä tutkimuksessa jo viidellä hoitokerralla 70 prosenttia potilaista tunsi unen laadun parantuneen ja ahdistuneisuuden vähentyneen. Hyvät kokemukset unihäiriöiden hoidosta, stressin, lihasjännityksen ja kivun lievittymisestä ovat herättäneet mielenkiinnon menetelmää kohtaan.

Neurosonic-menetelmässä voi valita 3-8 ohjelmaa, joita ohjataan tabletin välityksellä. Uni/stressi-, palautuminen- ja aktivointiohjelmien kesto on 12-39 minuuttia.

Lähde: Oy Neurosonic Finland Ltd, Editori.fi

www.neurosonic.fi