Tescon tuotteita on myynnissä S-ryhmän kaupoissa: Prismoissa, S-marketeissa ja pääkaupunkiseudun Alepoissa.

S-ryhmä haluaa vastata asiakkaiden erilaisiin toiveisiin. Kasvava pienen hemmottelun halu ja  ylellisyys arjen keskellä toteutuvat Tescon valikoimassa.

Prismoissa, S-marketeissa ja pääkaupunkiseudun Alepa-myymälöissä on toukokuun lopusta lähtien  mittava valikoima Tescon tuotteita muun muassa Finest- ja Free from -tuotesarjoista. Yhteensä valikoimat kasvavat ensimmäisessä vaiheessa noin 200 uudella tuotteella.

Tesco on yksi maailman johtavista ruokakauppiasta, jonka 460 000 työntekijää palvelee viikoittain miljoonia asiakkaita Englannissa, Irlannissa, Keski-Euroopassa ja Aasiassa. Tescon omia tuotesarjoja myydään tällä hetkellä Aasiassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Lähi-Idässä ja joissakin Euroopan maissa. Nyt myös Suomessa.

Pieni herkuttelu suosiossa

Kotimaisuus on tärkeä arvo niin asiakkaille kuin S-ryhmälle. Kaupparyhmän myymästä ruoasta 80 prosenttia onkin kotimaista. Kuluttajilla on kuitenkin myös muita tarpeita ja toiveita.

Kasvavimpia trendejä kotimaisuuden ohella ovat hintatietoisuus, kasvisten suosion kasvu sekä halu pieneen herkutteluun.

Tesco-yhteistyö ja 200 uutta tuotetta vastaavat neljänteen trendiin: ne tuovat pientä ylellisyyttä, herkuttelua ja vaihtelua suomalaisiin ruokapöytiin. Tesco-tuotteet eivät kuitenkaan vähennä kotimaisten tuotteiden osuutta valikoimista.

Lisää tuotteita keliaakikoille ja muille ruoka-allergikoille

Tescon Free from-sarja tuo runsaasti uusia kiinnostavia vaihtoehtoja erikoisruokavaliota noudattaville. Free from -sarja kasvattaa merkittävästi erityisesti gluteenittomien tuotteiden määrää S-ryhmän ruokakaupoissa.

Merkittävimmin tarjontaa tulee seuraaviin tuoteryhmiin: teet, keksit, erilaiset ateriakastikkeet, pastat, murot ja myslit, hillot ja marmeladit, mehut, juustot ja pakasteet. Tuotteet ovat Tesco Finest -tuotteita, Free From -tuotteita tai Tescon perussarjan tuotteita. Tesco Finest -tuotteet ovat premium-tuotteita, Free From -sarjan tuotteet sopivat erityisruokavaliota noudattaville. Joukossa on esimerkiksi gluteenittomia, vehnättömiä ja maidottomia tuotteita. Tescon perussarjaan puolestaan kuuluu muun muassa luomutuotteita.

 

www.tescoplc.com

Lisää uusi kommentti

To prevent automated spam submissions leave this field empty.