Talous ja raha

S-ryhmä ja Tesco yhteistyöhön

Tescon tuotteita on myynnissä S-ryhmän kaupoissa: Prismoissa, S-marketeissa ja pääkaupunkiseudun Alepoissa.

S-ryhmä haluaa vastata asiakkaiden erilaisiin toiveisiin. Kasvava pienen hemmottelun halu ja  ylellisyys arjen keskellä toteutuvat Tescon valikoimassa.

Prismoissa, S-marketeissa ja pääkaupunkiseudun Alepa-myymälöissä on toukokuun lopusta lähtien  mittava valikoima Tescon tuotteita muun muassa Finest- ja Free from -tuotesarjoista. Yhteensä valikoimat kasvavat ensimmäisessä vaiheessa noin 200 uudella tuotteella.

Tesco on yksi maailman johtavista ruokakauppiasta, jonka 460 000 työntekijää palvelee viikoittain miljoonia asiakkaita Englannissa, Irlannissa, Keski-Euroopassa ja Aasiassa. Tescon omia tuotesarjoja myydään tällä hetkellä Aasiassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Lähi-Idässä ja joissakin Euroopan maissa. Nyt myös Suomessa.

Pieni herkuttelu suosiossa

Kotimaisuus on tärkeä arvo niin asiakkaille kuin S-ryhmälle. Kaupparyhmän myymästä ruoasta 80 prosenttia onkin kotimaista. Kuluttajilla on kuitenkin myös muita tarpeita ja toiveita.

Kasvavimpia trendejä kotimaisuuden ohella ovat hintatietoisuus, kasvisten suosion kasvu sekä halu pieneen herkutteluun.

Tesco-yhteistyö ja 200 uutta tuotetta vastaavat neljänteen trendiin: ne tuovat pientä ylellisyyttä, herkuttelua ja vaihtelua suomalaisiin ruokapöytiin. Tesco-tuotteet eivät kuitenkaan vähennä kotimaisten tuotteiden osuutta valikoimista.

Lisää tuotteita keliaakikoille ja muille ruoka-allergikoille

Tescon Free from-sarja tuo runsaasti uusia kiinnostavia vaihtoehtoja erikoisruokavaliota noudattaville. Free from -sarja kasvattaa merkittävästi erityisesti gluteenittomien tuotteiden määrää S-ryhmän ruokakaupoissa.

Merkittävimmin tarjontaa tulee seuraaviin tuoteryhmiin: teet, keksit, erilaiset ateriakastikkeet, pastat, murot ja myslit, hillot ja marmeladit, mehut, juustot ja pakasteet. Tuotteet ovat Tesco Finest -tuotteita, Free From -tuotteita tai Tescon perussarjan tuotteita. Tesco Finest -tuotteet ovat premium-tuotteita, Free From -sarjan tuotteet sopivat erityisruokavaliota noudattaville. Joukossa on esimerkiksi gluteenittomia, vehnättömiä ja maidottomia tuotteita. Tescon perussarjaan puolestaan kuuluu muun muassa luomutuotteita.

www.tescoplc.com