Pienvarastosta löytyy tilaa kaikelle

15.5.2017 klo 7:43

Maailmalla käytetään paljon pienvarastopalveluja, mutta Suomessa vuokravarastojen käyttö on vielä melko uutta. Pelican Self Storage -vuokravarastot tarjoavat fiksun, joustavan ja järkevän hintaisen ratkaisun kaikkeen lyhyt- tai pitkäkestoiseen varastointiin.

Pelican Self Storagen toiminta käynnistyi vuonna 2009 Suomessa ja Tanskassa. Pari vuotta myöhemmin liiketoiminta laajeni myös Ruotsiin. Pelican Self Storage on kasvuyritys, jonka pääkonttori sijaitsee Kööpenhaminassa.

– Pelican Self Storage on Pohjoismaiden toiseksi suurin pienvarastoyritys ja sillä on kaikkiaan 35 toimipistettä. Olemme Pohjoismaiden vahvin pienvarastobrändi, maajohtaja Jussi Tolvanen sanoo.

Suomessa pienvarastopalveluiden asiakaskunta koostuu pääasiassa yksityishenkilöistä, mutta yritysasiakkuudet ovat kasvussa. Joustavuus erikokoisten säilytystilojen suhteen sekä varastotilan vaihtaminen tarpeen mukaan tekevät yritysten pienvarastoasioinnista sujuvaa.

– Ruotsissa jo 30 % asiakkaista on yrityksiä, ja Yhdysvalloissa pienvarastoja käytetään 40-kertaisesti Suomeen verrattuna. Siellä jokaisella aikuisella on keskimäärin lähes neliö kodin ulkopuolista varastotilaa, Jussi Tolvanen valottaa.

Inspiroivaa työtä & tinkimätöntä asiakaspalvelua

Suomessa Pelicanilla on 15 toimipistettä, joista 13 pääkaupunkiseudulla ja 2 Turussa. Yritys työllistää Suomessa tällä hetkellä 27 henkilöä. Jokaisen toimipisteen asiakaspalvelussa työskentelee kohdepäällikkö ja apulaiskohdepäällikkö.

– Hyvät asiakaspalvelutaidot ja sujuva myyntityö ovat meille todella tärkeitä. Arvostamme dynaamista otetta ja asiakaspalveluorientoitunutta myyntiasennetta. Tarjoamme kaikille työntekijöillemme vankkaa myyntikoulutusta ja mahdollisuuksia kehittää osaamistaan monipuolisesti kansainvälisessä, dynaamisessa yritysympäristössä, Jussi Tolvanen kertoo.

Minna Tuokko työskentelee Töölön Pelican Self Storagessa apulaiskohdepäällikkönä. Hän kiittelee inspiroivaa ja monipuolista työtään sekä hyvää porukkaa ja tiimihenkeä.

– Tässä työssä on sopivasti vastuuta ja vapautta. Saan itse vaikuttaa päiväni kulkuun ja tehdä monipuolisesti erilaisia työtehtäviä, muun muassa palvella asiakkaita, huolehtia että asiat ja paikat ovat kunnossa, vastata puheluihin ja sähköposteihin sekä hoitaa hallinnollisia tehtäviä, Minna Tuokko kertoo.

Sujuvaa varastointia

Pelican Self Storage tarjoaa laadukkaat ja modernit pienvarastot erittäin hyvillä paikoilla niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Lämmitettyjä ja erikokoisia säilytystiloja löytyy 1-50 m2, tarvittaessa aina 100 m2 asti. Asiakaspalveluhenkinen henkilökunta palvelee kaikissa toimipisteissä.

– Asiakkaiden ja tavaroiden turvallisuus on varmistettu erittäin tarkasti. Huolellinen kulunvalvontajärjestelmä ja kameravalvonta, hyvä ilmanvaihto ja siistit tilat takaavat onnistuneen tavaroiden säilytyksen, apulaiskohdepäällikkö Minna Tuokko kertoo.

Lisää elämänlaatua

Pienvarastopalvelut sopivat moneen tarkoitukseen. Muutto, vesivahinko, putkiremontti, yrityksen varastotilan tarve tai laajeneminen…äkillinen tarve tilapäiselle varastotilalle voi tulla eteen koska vain.

– Muutoissa tilapäinen säilytys ennen uuteen kotiin pääsyä tai tavaroiden varastointi ulkomaille muuton ajaksi, remontin aikana tai muuton vaiheistaminen ovat suosittuja käyttötarkoituksia. Pienvarasto on myös hyvä ratkaisu, kun tarvitaan kotiin lisää tilaa: mieluummin muutama neliö tehokasta ja turvallista säilytystilaa kuin 20 m2 suurempi asunto runsaan tavaramäärän takia, Jussi Tolvanen sanoo.

Pienvaraston vuokraaminen on helppoa ja nopeaa. Pelicanin henkilökunta auttaa valitsemaan parhaan säilytysratkaisun. Kaikilla vuokravarastossa säilytettävillä tavaroilla tulee olla vakuutus ja vastuuvakuutus.

– Meiltä saa myös pienvarastointiin tarkoitetun vakuutuksen. Sopimuksen kirjoittamisen jälkeen asiakas saa oman kulkukoodin tai -kortin varastokeskuksen alueelle sekä avaimet säilytystilaansa. Myös laadukkaat laatikot ja muut pakkaustarvikkeet löytyvät meiltä edullisesti. Sopimuksen tekemisen jälkeen asiakas voi myös lainata ilmaista peräkärryä, Minna Tuokko vinkkaa.

Vuokravaraston valtteja:

- Hyvä sijainti ja selkeä lastauslaituri, hissit ja sujuvat kulkuyhteydet helpottavat tavaroiden liikuttelua.

- Katetut lastausalueet ja huopalattiat estävät lian kulkeutumista säilytystiloihin ja tekevät tavaroiden purkamisesta ja lastaamisesta miellyttävää.

- Peräkärryn saa käyttöönsä ilmaiseksi ja muuttopalvelut järjestyvät edullisesti ja luotettavasti Pelicanin kumppaniyritysten kautta.

- Pääsy omalle varastolle joka päivä klo 5.30-24.00.

Katso esittelyvideo

Lue lisää pienvarastopalveluista: www.tilaakaikelle.fi