Tilastokeskuksen mukaan koko talouden palkkasumma oli 2,7 % suurempi elo-lokakuussa 2017 kuin samaan aikaan viime vuonna.

Pelkästään lokakuussa koko talouden palkkasumma kasvoi 3,1 % edellisvuodesta. Elo-lokakuussa 2016 koko talouden palkkasumma kasvoi 2,1 %.

Elo-lokakuussa 2017 palkkasumma kasvoi nopeimmin rakentamisen toimialalla, jopa 6,3 % edellisvuoteen verrattuna. Yksityisen sektorin palkkasumma kasvoi 4,2 % elo-lokakuussa 2017 viime vuoteen verrattuna. Julkisen sektorin palkkasumma oli 0,6 % suurempi kuin elo-lokakuussa 2016.

Lähde: Tilastokeskus

 

Kommentit

4

Official QATAR INVEST

Sinulle, joka etsii lainaa, kumppanuutta, rahoitusta, sijoitusta tai haluat myydä yrityksesi tai etsiä sulautumista, tänään se on on mahdollista järjestön QATAR INVEST -organisaation, joka on joukko miljardöörejä Qataris, jotka ovat avoimia ja halukkaita sijoittamaan kaikkiin maailman maihin. He ovat jo tehneet miljoonia tyytyneitä, ja voit jopa lähettää vieraanne Qatarille, tietenkin, jos projekti kiinnittää huomiota. Miksi epäröi, älä tuhlaa aikaa! Lopulta todellinen tilaisuus sinulle. Lisätietoja ja yhteydenottopyyntö: official-qatarinvest@europe.com ;/ jad.pal.zupanek@consultant.com vilpittömästi,

Lisää uusi kommentti

To prevent automated spam submissions leave this field empty.