Työnhaku

Osaava ja intohimoinen henkilöstö toimii tuottavammin

Yrityksen tuloksen tekee henkilöstö. Jokaisen yksittäisen työntekijän tekeminen vaikuttaa olennaisesti siihen, mihin suuntaan liiketoiminta kehittyy.

Yritysvalmennus oivalluttaa henkilöstön tekemään tuottavampia ratkaisuja. Vaikuttava koulutus perustuu oivalluttamiseen: minkä pitää muuttua ja miksi. Jotta valmennus todella muuttaa sitä, miten organisaatiossa tehdään töitä, henkilöstö pysäytetään oman tekemisen äärelle.

Muutosta ei synny siten, että istutaan ja vastaanotetaan tietoa. Kehittyminen edellyttää analyyttisyyttä ja sitoutumista. Samalla tarkastellaan sitä, miten opittu liittyy omaan työhön. Caverion kouluttaa myyntityötä tekevää henkilöstöään yhdessä Markkinointi-instituutin kanssa.

Osaava ja motivoitunut uudistaa työn tekemistä

Markkinointi-instituutin yritysvalmennusten tärkein asia on vaikuttavuus. Siellä ei kouluteta koulutuksen vuoksi vaan siksi, että henkilöstöllä on osaamista, intohimoa ja motivaatiota uudistua ja uudistaa sekä omaa että työyhteisön tekemistä.

Ero kilpailijoihin tehdään henkilöstön osaamisella ja muutosvalmiudella.  Valmennuksissa otetaan käyttöön uusia tapoja tehdä työtä, luodaan toimivampia prosesseja, tiivistetään yhteistyötä, kiinnitetään oma työ liiketoiminnan kokonaisuuteen ja tavoitteisiin sekä omaksutaan oma-aloitteista, kehityshakuista asennetta.

Tuloksellinen yritysvalmennus tarjoaa paljon muutakin kuin uutta tietoa. Tällaisella kombinaatiolla luodaan henkilöstölle sisäsyntyinen motivaatio ja osaaminen tehdä työtään parhaiten organisaation etua tukevalla tavalla.

Ennakoiva osaamisen kehittäminen kannattaa. Kun henkilön osaaminen on ajan tasalla ja sitä kehitetään suunnitelmallisesti ja ennakoivasti, organisaatio pystyy vastaamaan toimialan, asiakkaiden ja liiketoimintaympäristön muutokseen. Ero kilpailijoihin tehdään henkilöstön osaamisella ja muutosvalmiudella.

www.markinst.fi/yritysvalmennus

Lähde: Editori.fi