Työllisyysnäkymät

Onnellinen menneisyys?

7.12.2016 klo 19:44

Tiesitkö, että onnellista menneisyyttä rakennetaan koko ajan?

Jokainen hyvä kokemus näyttää sen, että elämä on pääasiassa hyvää ja kaunista. Hyvät kokemukset rauhoittavat sekä vahvistavat kehoa ja mieltä.

Näin rakennat hyvän menneisyyden:

1. Yllätä mielesi. Anna mielelle uutta mietittävää. Mieli tarraa menneeseen, ja olo on sen jälkeen pinttyneiden ajatusten mukainen. Kiinnitä huomio uuteen harrastukseen, musiikkiin tai kirjaan. Osallistu mieltä avartavaan keskusteluun. Kuuntele ja katsele asioita uudesta näkökulmasta.

2. Anna makuaistille uutta analysoitavaa. Uuteen makuun tottuminen vie aikansa. Ryhdy systemaattisesti testaamaan ruokia, joiden tiedät tekevän hyvää. Huomaa miten himo syntyy, kun solut alkavat pyytää lisää ravitsevaa ja hyvää energiaa antavaa ruokaa.

3. Järjestä itsellesi hyviä kokemuksia. Kehon ja mielen hyvinvointi lisääntyy jokaisen hyvän kokemuksen myötä. Rentoudut sisuskalujasi myöten, kun koet iloa, hyväksyntää, rauhaa ja rohkeutta.

Sinä olet tärkeä

Elämän tarkoitus piilee siinä, että toteuttaa sydämen suurimmat unelmat ja voi hyvin. Hyvä elämä on mahdollista tässä ja nyt, myös kiireen keskellä. Se vaatii vain vähän viitseliäisyyttä ja valmiutta tehdä muutoksia. Palkintona on useimmiten runsaasti uutta energiaa ja uudenlainen näkökulma elämään. Kokeile vaikka!

Asiantuntija ja lähde:

Pirkko Tavaila
Holistic Health Coach, mentori, kirjoittaja
KTM, MTi

www.eatbenow.com