Työnhaku

Oikotien Sopimuskone – helpot ja nopeat sopimukset

Joko olet kokeillut Oikotien Sopimuskonetta? Palvelussa voit laatia työsopimukset, työtodistukset ja muut työsuhteen asiakirjat täysin sähköisesti. Allekirjoitus hoituu älypuhelimella tai tietokoneella ja asiakirjat arkistoituvat automaattisesti.

Sopimustieto.fi tarjoaa kuluttajille maksuttomia sopimuspohjia, joiden älykäs tekniikka mahdollistaa sopimuksen tekemisen minuuteissa. Palvelun käyttö on helppoa eikä edellytä juridista erityisosaamista.  Kun otat Sopimuskoneen käyttöön, voit heittää hyvästit skannailulle, tulostelulle ja muulle paperin pyörittelylle, postituksesta puhumattakaan!

Sopimus muutamassa minuutissa!

Sopimustiedon palvelulla voit tehdä 2-3 minuutissa sopimuksen, jonka parissa on pitänyt tyypillisesti äheltää tunti tai kaksi esimerkiksi MS Wordia käyttäen. Vaikkapa työ- tai vuokrasopimuksen laatiminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Kaikki sopimukset ja asiakirjat voi laatimisen jälkeen allekirjoittaa älypuhelimella, tabletilla tai läppärillä. Puhelimella tai tabletilla allekirjoitus piirretään sormella kosketusnäytölle, jolloin allekirjoitus on samannäköinen kuin perinteinen kynällä tehtävä allekirjoitus.

Erillistä verkkopankkitunnistautumista ei tarvita. Allekirjoituksesta jäävät talteen tekniset tiedot, joilla pystytään perinteistä allekirjoitusta paremmin osoittamaan, kuka on allekirjoittanut sopimuksen ja milloin.

Sähköinen allekirjoitus mahdollistaa sen, että ei tarvitse erikseen järjestää tapaamista pelkän allekirjoituksen takia, silloin kun sopimuksen sisältö on molemmille sopijapuolille selvä.

Käyttökokemus keskiössä

Usein sopimusten hyväksymiseen ja allekirjoittamiseen liittyy hurjasti säätämistä ja kuluu ennen kaikkea aikaa. Posti on usein liian hidas. Allekirjoitetun asiakirjan skannaus ja lähettäminen sähköpostitse vie aikaa. Skannereita tai printtereitäkään ei ole nykyään enää joka paikassa.

Sujuvan käyttökokemuksen ohella Sopimustiedon palvelussa tarjottavien sopimuspohjien laatu on ylivertainen. Harvalla on osaamista laatia esimerkiksi pätevää avioehtosopimusta, testamenttia tai edunvalvontavaltakirjaa. Sopimustiedon palvelussa näitä sopimuksia on ollut suunnittelemassa lukuisia juristeja. Palvelu neuvoo käyttäjää kohta kohdalta.

Palvelussa olevat valmiit malliehdot mahdollistavat sen, että eheän sopimuksen voi luoda ainoastaan hiiren klikkauksin ilman että lisää juuri mitään omaa tekstiä. Yleisesti vaikealta tuntuva juridiikka on kansankielistetty ja tehty jokaiselle helpoksi ja ymmärrettäväksi.

Suosituimpia sopimuksia yksityispuolella ovat vuokrasopimus, alivuokrasopimus, valtakirja ja avioehtosopimus. Palvelu on yksityiskäyttäjille ilmainen ja yrityksillekin erittäin kohtuuhintainen. Tämä onkin juuri se idea, josta palvelun kehittäminen lähti: nykyteknologian mahdollisuuksilla on kohtuutonta, että täysin perusmuotoisista sopimuksista saattaa joutua maksamaan juristille useita satoja euroja.

Tutustu palveluun