Työllisyysnäkymät

Merkittävä panostus nuoriin nouseviin kotimaisiin muusikoihin

12.12.2016 klo 16:42

Eckerö Line antaa vuonna 2017 upean 100-vuotislahjan Suomelle, kun se joka toinen viikko (yhteensä 24 kertaa) antaa laivansa Sibelius-Akatemian muusikoiden ja opiskelijoiden esiintymisareenaksi tukeakseen laadukkaan kotimaisen musiikin perinteen jatkumista.

Suomen 100-vuotista itsenäisyyttä juhlistetaan m/s Finlandialla kotimaisen musiikin merkeissä vuonna 2017 uudella tavalla. Eckerö Line tarjoaa laivan lavan kahtena päivänä kuukaudessa Taideyliopiston Sibelius-Akatemian nuorten muusikoiden esiintymispaikaksi. Esitysten tyyli ja toteutus ovat vapaat.

Lahja Suomen musiikin opiskelijoille sekä ystäville

Eckerö Linen ja Sibelius-Akatemian yhteistyö tuo lahjakkaat nuoret laivalle esiintymään ja ilahduttamaan matkustajia samalla kun he saavat arvokasta työkokemusta.

Sibelius-Akatemian opiskelijoille Eckerö Linen panostus tuo erinomaisen lisän esiintymismahdollisuuksiin ja vuorovaikutukseen erilaisten yleisöjen kanssa. Monenlaiset esiintymistilanteet ovat taiteilijaksi kasvun edellytys. Eckerö Line osoittaa näkemyksellisyyttä luottaessaan nuoriin tuleviin huippuihin ja ennakkoluulottomuutta tarjotessaan asiakkailleen kattauksen eri musiikkityylejä.

Panostuksen arvo on jopa 100 000 euroa, sisältäen nuorten artistien palkkiot sekä muut kulut. Musiikkiohjelman tuottaa Primo, Sibelius- Akatemian ohjelmapalvelu.

Eckerö Line on merkittävä suomalaisen musiikin tukija ja mahdollistaja. M/s Finlandialla esiintyy päivittäin kotimaisia muusikoita ja vuodessa artistityöpäiviä kertyy 2400. Teoston tilastojen mukaan m/s Finlandia on vuosina 2014 ja 2015 ollut Suomen aktiivisin keikkapaikka – viime vuonna laivalla olikin keikkoja enemmän kuin Musiikkitalolla ja Tavastialla yhteensä.

Lähde: Eckerö Line ja Sibeliusakatemia