Kuukauden katsotuin

Maaliskuun kuukauden katsotuin: Kehittämispäällikkö, Tehy

25.4.2019 klo 20:38

Maaliskuun katsotuin työpaikkailmoitus oli toimialakohtaisesti Julkishallinto ja järjestöt -kategoriassa Tehyn ilmoitus, jossa haettiin kehittämispäällikköä.

1. Miten päädyitte ilmoittamaan Oikotiellä? Millaista palautetta saitte ilmoituksesta?

Tehy on jo pidemmän aikaa käyttänyt Oikotien palveluja. Olemme tyytyväisiä palveluun ja ilmoitusten näkyvyyteen laajasti. Hakuilmoitus on herättänyt paljon kiinnostusta tehtävän laaja-alaisuuden, monipuolisuuden sekä merkityksellisyyden takia.

2. Miksi arvelette ilmoituksenne/työtehtävänne kiinnostaneen hakijoita?

Kyseessä on haasteellinen tehtävä suuren järjestön näköalapaikalla, jossa on mahdollisuus vaikuttaa sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämiseen tulevaisuudessa. Tämä on herättänyt laajaa kiinnostusta.

3. Mikä yllätti teidät tässä rekrytointiprosessissa?

Suuri näkyvyys ja runsas hakijamäärä yllättivät meidät myönteisesti.

4. Tulevaisuuden suunnitelmat > rekrytointitarpeet ja tavoitteet?

Jokaisen vapautuvan tehtävän kohdalla arvioimme minkälaista osaamista tarvitsemme tulevaisuudessa ja minkälaisella tehtäväkuvalla rekrytoimme uuden henkilön.

5. Mitä työnantajakuva merkitsee yrityksellenne ja miten se on teillä hoidettu?

Vetovoimaisen työnantajan mielikuva on meille tärkeä. Haluamme olla kiinnostava työnantaja, ja pystymme työllistämään monenlaisia osaajia.

Sosiaali- ja terveysalan ammattijärjestö Tehyyn kuuluu 160 000 koulutettua alan ammattilaista, mm. bioanalyytikoita, ensihoitajia, fysioterapeutteja, hammashoitajia, kätilöitä, laboratoriohoitajia, lastenhoitajia, lähi- ja perushoitajia, lääkintävahtimestari-sairaankuljettajia, mielenterveyshoitajia, osastonhoitajia, röntgenhoitajia, sairaanhoitajia, suuhygienistejä, terveydenhoitajia, toimintaterapeutteja ja ylihoitajia. Tehy on Toimihenkilökeskusjärjestö STTK:n jäsen.

Kysymyksiin vastasivat Tehyn yhteiskuntasuhde- ja kehittämisjohtaja Kirsi Sillanpää ja talous- ja HR-johtaja Ritva Fransman.

Lista kuukauden katsotuimmista ilmoituksista löytyy Oikotie Työpaikkojen Markkinatieto-sivulta.