Työllisyysnäkymät

Lapland Hotels saapuu Helsinkiin

10.2.2017 klo 7:00

Lapin johtava matkailualan yritys Lapland Hotels Oy avaa kolmannen kaupunkihotellinsa Helsingin Bulevardille. Hotellin on määrä olla valmis keväällä 2018. Hotellikiinteistön omistaa LähiTapiola ja sen rakentamisesta vastaa NCC.

Lapland Hotels Oy uskoo vahvasti matkailualan kasvun jatkuvan Suomessa: matkailijoita saapuu nyt erityisesti Aasiasta ja Keski-Euroopasta, myös kotimaanmatkailu kasvaa edelleen. Uusi hotelli-investointi on jatkoa Lapland Hotelsin kaupunkeihin suuntautuvalle kasvustrategialle. Tällä hetkellä Lapland Hotelsilla on Suomessa 17 hotellia ja neljä hiihtokeskusta.

Suomen maine matkailukohteena on vahvistunut parin viime vuoden aikana entisestään. Helsinki on noussut erittäin kiinnostavaksi kaupunkikohteeksi. Lapland Hotelsin kaksi ensimmäistä, vuonna 2015 avattua kaupunkihotellia Oulussa ja Tampereella ovat saaneet hyvän vastaanoton vapaa-ajan matkailijoiden ja liikematkustajien parissa. Toimialan yläkvartaaliin sijoittuvat hotellit erottuvat muista Napapiirin eteläpuolella operoivista toimijoista modernilla lappilaisuudella, joka näkyy hotelleissa hienostuneella ja elämyksellisellä tavalla.

Lapissa on vetovoimaa.

Lapland Hotels Bulevardiin tulee 182 keskimääräistä suurempaa hotellihuonetta, joiden sisustuksessa näkyvät luonto ja pohjoisen mystiikka. Uutta kaupunkihotelligenressä on myös yli sataan huoneeseen sisältyvä oma sauna pohjoista hyvinvointia ilmentämässä. Ravintolapalvelut ovat uudessa hotellissa isossa roolissa – inspiraatio haetaan Lapin puhtaista raaka-aineista ja kunnianhimoisesta toteutuksesta.

Uusi hotelli valmistuu keväällä 2018 osoitteeseen Bulevardi 28. Kohde on aiemmin ollut toimistokäytössä. Kiinteistön peruskorjauksen ja rakentamisen hotelliksi toteuttaa NCC.

Lähde: Lapland Hotels