Kuukauden katsotuin

Kesäkuun katsotuin: HRD Manager Learning Finland Stora Ensolle

3.7.2019 klo 15:15

Kesäkuun katsotuin työpaikkailmoitus oli Stora Enson ilmoitus, jossa haettiin ammattilaista HRD Manager Learning -tehtävään.

1. Miten päädyitte ilmoittamaan Oikotiellä? Millaista palautetta saitte ilmoituksesta?

Kotisivumme lisäksi ilmoitamme avoimista työpaikoista usein Oikotiellä, koska sitä kautta tavoitamme laajan kirjon erinomaisia tekijöitä. HRD Manager Learning -tehtävä ei ole paikkakuntaan sidottu, joten halusimme tavoittaa ilmoituksella mahdollisimman monipuolisesti HR-alan ammattilaisia koko Suomessa – tähän tarkoitukseen Oikotie oli oiva alusta.

2. Miksi arvelette ilmoituksenne/työtehtävänne kiinnostaneen hakijoita?

Oli ilo huomata, että tehtävä herätti paljon mielenkiintoa! Uskomme, että HRD Manager Learning -tehtävä kiinnostaa monia hakijoita monipuolisuutensa vuoksi; tehtävässä pääsee vastaamaan koulutusasioista Suomessa, mutta rooli ulottuu myös maan rajojen ulkopuolelle; siinä toimii osana globaalia Talent Management tiimiä. Me Stora Ensossa työskentelemme uusiutuvien materiaalien parissa ja olemme luomassa ratkaisuja maailmanlaajuisiin haasteisiin, kuten ilmastonmuutokseen - kokemuksemme mukaan tämä on tärkeää myös monelle työnhakijalle.

3. Mikä yllätti teidät tässä rekrytointiprosessissa?

Osasimme odottaa useita hakemuksia, mutta olimme iloisesti yllättyneitä siitä kuinka suuri osa hakijoista oli taustaltaan erittäin hyvin positioon sopivia hakijoita. Tästä kiitos myös sisäiselle rekrytointitiimillemme, jotka luovat aina tehtävää selkeästi kuvaavan ja inspiroivan työpaikkailmoituksen!

4. Tulevaisuuden suunnitelmat > rekrytointitarpeet ja tavoitteet?

Rekrytoimme jatkuvasti uusia osaajia yhtiöön - Stora Enso tarjoaa hyviä ja palkitsevia uramahdollisuuksia sekä tilaisuuden edistää uusiutuvaa ja vastuullista tulevaisuutta. Tarjolla on työmahdollisuuksia niin opiskelijoille ja vastavalmistuneille, kuin alan konkareillekin. Pääset itse päättämään urasi suunnasta - pyrimme luomaan urapolkuja, jotka palkitsevat, innostavat ja motivoivat, kuten kansainväliset työtehtävät, johtajuuskoulutusohjelmat ja vastavalmistuneiden trainee-ohjelma.

5. Mitä työnantajakuva merkitsee yrityksellenne ja miten se on teillä hoidettu?

Meille on tärkeää, että jokainen tulee arvostetuksi omana itsenään. Storaensolaisia on noin 26 000 – laaja kirjo ihmisiä, jotka kaikki keskittyvät biomateriaalien, paperin, pakkausten ja puurakennustuotteiden tarjoamiin mahdollisuuksiin. Kannustamme edistämään moninaisuutta kaikessa, kuten arvoissa, joita jokainen tuo työyhteisöömme oman yksilöllisen taustansa, kokemustensa ja näkemystensä myötä. Uskomme, että erilaisista ihmisistä koostuva henkilöstö ja osallistava kulttuuri ovat välttämättömiä onnistuaksemme. Se, miten onnistumme viestimään kulttuuristamme ja ihmisistämme ulospäin, on todella tärkeää työnantajakuvatyötä tehdessä – tätä työtä tehdään aktiivisesti yrityksessämme eri tasoilla – työntekijämme viestivät työstään ja fiiliksistään yksilöinä ja olemme mukana myös isommissa meille tärkeissä projekteissa.

Kysymyksiin vastasi HR Specialist, Employer Branding Hanna Hokkanen Stora Ensolta.

Lista kuukauden katsotuimmista ilmoituksista löytyy Oikotie Työpaikkojen Markkinatieto-sivulta.