Työhyvinvointi

Kansallinen Etätyöpäivä 8.10.2015

5.10.2015 klo 13:20

Kansallista Etätyöpäivää vietetään 8.10.2015. Se kutsuu kertomaan mitä on #fiksumpityö

Työterveyslaitos, Microsoft ja DNA kutsuvat kaikki suomalaiset uudistamaan työtä. Etätyön tekeminen on tullut pysyvästi osaksi suomalaista työkulttuuria, ja nyt tarkoituksena on viedä suomalaisen työn tekemisen tapoja yhä kokonaisvaltaisemmin eteenpäin. #fiksumpityö on tullut jäädäkseen.

Ennen Kansallista Etätyöpäivää ihmiset ovat voineet kertoa omia näkemyksiään työn uudistamisesta joko Kansallisen Etätyöpäivän internetsivuilla tai sosiaalisessa mediassa hashtagilla #fiksumpityö. Kaikki huipentuu 8.10.2015 Kansalliseen Etätyöpäivään.

Kansallisen Etätyöpäivän kampanjatiimi kerää yksiin kansiin suomalaisten näkemykset siitä, mitä #fiksumpityö merkitsee, ja julkaisee niistä sähköisen manifestin, jolla lähestytään lähes 500 suomalaista yritysjohtajaa.

Aiempina vuosina Kansallinen Etätyöpäivä on kerännyt satoja yrityksiä ja yhteisöjä mukaan toimimaan suomalaisen työelämän parantamisen puolesta. Tänä vuonna kaikki toimijat kutsutaan jälleen mukaan – jakamaan kokemuksiaan siitä, miten #fiksumpityö on heidän yhteisössään näkynyt.

Kansallinen Etätyöpäivä on Microsoftin, DNA:n ja Työterveyslaitoksen yhteistyöhanke. Etätyöpäivää vietetään 8.10.2015 viidettä kertaa. Kampanjaa voi seurata, ja työelämän uudistukseen osallistua sen nettisivujen www.etatyopaiva.fi lisäksi myös Facebookissa ja Twitterissä hashtagilla #fiksumpityö ja #etätyöpäivä.

Lähde: Työterveyslaitos